Ai grija sa nu pui lucruri fragile in bagajul de cala (telefoane, laptopuri, etc) fiindca lucratorii de la aeroport le bruscheaza in ultimul fel, parca sunt maimute. Cu alimente nu o sa ai voie sa treci.
Pai nu ai voie cu lichide, sucuri acidulate, obiecte ascutite, dar toate astea ti le poti pune in bagajul mare, care va sta la bagaje, iar geanta mica va sta langa tine, pe scaun.Iti poti pune obiecte necesare:o sticluta mica cu apa plata, un pachet de servetele umede sau uscate, telefonul, un mar sau covrig... drum bun
Poti avea orice. lichidele sa nu fie in cantitate mai mare de 100 ml
eu am avut si trusa de unghii, si parfum si deo.si nu mi-a zis nimic.
Buna! Atunci cand vrei sa pleci doar cu un bagaj de mana ar fi ok sa iti pui toate cosmeticele (max 100 ml per produs) intr-o punga travel transparenta. Ai voie cu deodorant stick sau lichid, nu spray. Parfumul ar fi ok sa iti cumperi unul mic sau daca nu, sa il transferi intr-un recipient reincarcabil. Daca nu stii de unde sa iti cumperi un parfum o poti face de aici: https://kupoane.ro/store/notino/. Vei avea parte de reduceri dar si de un cod transport gratuit notino.
In bagajul de mana nu ai voie:
cu nimic lichid[parfum, deodorant, sampon, gel de sush.etc]
cu nimic ascutit[foarfeca de unghii, unghiera, ace, seringi.etc]
nu ai voie cu sucuri apa minerala etc
sper sa-ti fie de folos informatiile mele
Eu am fost plecata in vacanta la londra.si am avut parfum si trusa de unghii si mi le-a confiscat