| DarkMirror a întrebat:

Stie cineva cateva destinatii turistice la care ati fost si va placut? As vrea sa ma duc cu familia in vacanta vara asta si n-am nicio idee.Si in romania si in afara granitei, totu e ok.Doar sa-mi dati cateva idei.Multumesc!

Răspuns Câştigător
| MiRuNiKaa a răspuns:

Pai ai putea sa te duci la cimitirul vesel sau in maramures, sau la mute durau sau ceva de genu, mie mi-a placut la muzeul lui mateias dim maramures si la pestera muerii sau pestera liliecilor.

13 răspunsuri:
| ancutza_4814 a răspuns:

Am gasit cel mai tare site cu creatzii! profa de rom ma crede un geniu ca eu de aici le iau. uitatziva sh voi http://cenacluljj.wordpress.com/poezii/

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bulgaria

| AstaMicaTeIubesteMoolt a răspuns:

1.Grecia
2. Tunisia
3. Turcia
4.Franta
5. Bulgaria
6.Marea Britanie
7.Irlanda
ma pasioneaza foarte mult Tibetul si as vrea sa merg acolo dar nu am reusit inca...au o cultura superba :X:X:X

| AstaMicaTeIubesteMoolt a răspuns:

Funditza?

| marius577 a răspuns:

Paris.Am fost vara(2010) si e chiar super turnul eiffel si notre dame.Sena e frumoasa si mai ai destule de vazut.Sau daca ai un buget mai mic la noi in maramureslaughing.

| calin_1583 a răspuns:

Iti place nisipu sau piatra?

| fakimpresie a răspuns:

Cand iti alegi unde sa pleci in vacanta trebuie sa gasesti un loc care te reprezinta. Pentru ca degeaba noi iti spunem ca am fost fost in diferite locuri si ca noua ne-a placut, daca tu impreuna cu familia ta nu te vei simti bine!

| Bubbulina_2682 a răspuns:

Bora-Bora, Bahamas, Antalya, Marea Egee...laughing

| robby212 a răspuns:

Am fost si mi-a placut in Australia (Mai precis orasul Gold Coast) si Bora-Bora e suuper saa stiu anul acesta acolo vreau sa merg la hoteleu subacvatic! Daca mergi si tu acolo poate dam unul peste altul!

| belcamkd a răspuns:

Iti recomand Antalya, Istanbul(turcia), Paris, Saint Tropez(franta), Moscova(rusia), Madrid(spania), Munchen(germania), Atena(grecia), Varna(Bulgaria).
Romania - maramures, manastirile moldovei, hunedoara (statiunea Cincis), Sibiu(centrul orasului), Timisoara(centrul orasului)

| refleks a răspuns:

Eu am fost in australia turcia bulgaria china finlanda ungaria si multe altele nu le prea tin minte toate sunt super mai ales australia iti recomand dar eu as mai vrea sa ma duc si in america peste putin timp poate funda?

| andy_3924 a răspuns:

Uite pe aici destinatii si preturi interesante http://bit.ly/gwcm4o

| AnghelAndrei a răspuns:

Salut. idei sunt multe dar conteaza si ce vrei... ce fel de sejur ce zona, oferte sunt peste tot oriunde in lume. iti pot prezenta orice fel de oferta oriunde trebuie doar niste detalii cam ce ai vreau si iti pot prezenta oferta. anghel.andrei@ymail.com