Totusi Europa este mai aproape nu? Canada poate nu mai ai ocazia sa o vizitezi, eu as alege prima varianta.
As alege prima varianta deoarece.in Europa ai putea sa mergi mai des. mai ales daca ai mai si fost.in Canada e foarte tare...deci. Sincer.acum daca vrei si tu o vacanta nu te uita la bani.costa mult biletul dar asta e.cine stie. poate acum e singura ta sansa sa ajungi acolo( sper sa nu fie dar oricum). distractie placuta indiferent de ce varianta vei alege:*
Mai bine stai o luna in canada si o explorezi in totalitate decat sa fii in trecere prin alte 10 tari si sa nu vezi mai nimic.Acolo te bucuri mai mult de vacanta!
Problema se pune si in felul urmator : Canada cred ca este o tara foarte frumoasa, dar daca ajungi acolo, dupa ce ai cheltuit 600 euro, mai ai bani sa cutreeri tara, sau o sa stai doar in localitatea in care sta prietena ta?
Europa
leaganul civilizatiei! ce sa vezi in canada? elani? forget about! dela paris la amsterdam, de la copenhaga la berlin, varsovia/budapesta si inapoi acasa!
In Canada nu e mare lucru de vizitat...aleg a 2-a varianta (fara sa tin cont de bani) pentru ca vad mai multe intr-o luna.
Daca prin Europa, ai mai fost, iti recomand sa mergi in Canada, am prieteni acolo, e una dintre tarile unde as vrea sa traiesc.Acolo sunt oameni din toate colturile lumii, te ajuta f mult sa te integrezi, oameni nu sunt rasisti,,, acum depinde numai de tine.eu traiesc in italia de aproape 8ani, am fost peste tot, in Europa, multumesc lui Dumnezeu, am ajuns si in Canada, e superba. Mi'ar placea f mult sa o mai vizitez.
Pai prin Europa ma plimb cu bunica mea (super de treaba), prin Belgia mai am niste prieteni facuti acolo, prin Germania dau tot de persoane tinere.Si cam asa sta treaba...
Am omis un lucru am mai fost prin Europa (belgia, franta, germania, olanda, austria) dar nu m`ar deranja sa mai merg o data
Daca spui ca ai mai fost prin Europa, cred ca ar fi frumos sa mergi si in Canada, mai ales daca te intelegi cu prietena de acolo.Sau ai putea sa mergi si in Canada si prin Europa . Oriunde ai alege sa mergi iti doresc : distractie placuta :*:*:*:*:*
Canada
mai ales sa mergi in Niagara Falls
sa vizitezi Cascada Niagara
am fost in 2009 3 luni
e super tare si sunt multe orasee frumoase si Canada nu se compara cu
Europa never acum vezi tu :X:X:X
:*
Anisia3322 întreabă:
Norvegia22 întreabă:
Zana5512 întreabă: