Nu e adevarat, platesti un singur bilet.
Platesti 2 bilete daca n-ai loc pe un scaun si vrei sa stai pe 2.
La cat de mare esti presupun ca da "ca sunt sanse sa se prabuseasca avionul din cauza ta
Prietene, tu mergi cu masina in Olanda. Sa ma anunti si pe mine ce companie aeriana din europa te ia de pasager.
Dragă dar te îngrași așa mult peste noapte? Ieri ți-am răspuns la o întrebare în care spuneai că ai 105 kg. Cum e posibil ca azi să ai 232?
Unii chiar se prikalesk de altii, deci nu te astepta la adevar
Da, se pare ca asa este.
Nu e posibil sa ai greutatea asta idiotule, cel mai gras om din lume traieste in haiti sau usa si cantareste 190 max 220 kg. Deci iti pati joc de comunitate!
Ai dat cel mai cretinesc raspuns posibil...sunt o gramada de oameni in lumea asta trecuti de 250 de kg, deci maximul nu este de 190 sau 220 kg...si da cel mai gras cred si eu ca se afla in USA deoarece ei mananca toate rahaturile de fast food-uri.
Si cel mai mare are o tona si ceva, nu?
Si nu-s eu cretinu aici, da? Sti vorba aia:"Orcine e smecher intre patru pereti
Nu te-a facut nimeni cretin.Cretin a fost raspunsul pe care l'ai dat.Si cel mai gras om din lume avea 500 si ceva de kg nu stiu daca mai traieste. Apropo..."Oricine e smecher intre patru pereti" ai uitat ghilimelele daca tot vrei sa pari un geniu pe internet.
Am uitata si eu...acum sa sara toata lumea pe mine
Omule nu ai cum sa ai 232 de kg. ieri aveai 105.Esti prost de dai in 70 de gropi deodata ma. Si nu, nu ai nevoie de 2 bilete.Dar ar fi mai sigur sa iei masina) ai grija sa nu se rupa in doua))) cu avionu` nu ai cum sa mergi. daca tu zici ca esti asa gras... nu te cred ma))
Succes,o sa ai nevoie, am auzit k daca adormi in avion langa alune te ingrasi 100 de kg dar in cazul tau, dupa cum zici, e ceva normal...ma gandesc ca mai bine ar fi sa iei 3 bilete...pentruorice eventualitate(mai bine te asezi la mijlocul avionului ca sa fie cat de cat echilibrat
Moto4562466 întreabă: