Hai mai ca e veche asta lupu nu mananca varza asa ca prima oara iei oaia o muti dincolo te intorci iei varza iar te intorci lasi varza iei oaia iar te intorci lasi oaia iei lupu iar te intorci lasi lupu si pe urma iei oaia si gata
Pai eu zic ca trece oaia pentru ca lupul nu e vegetarian, vine apoi cu varza si trece oia inapoi. I a lupul si-l duce langa varza si apoi revine si ia oaia Gata a trecut podul
Nu stiu ce ar face ciobanu dar eu as trece prima data cu varza as ademeni oaia cu ea si lupul ar veni apoi dupa oaie.
Desi daca ma gandesc mai bine daca eu trec cu varza si ramane singur lupul cu oaia, mai am ce ademeni?
Deci ciobanul are un lup? ))) daca e dresat bine trece doar lupul, ca ii aduce destule oi dup'aia
Doamne ce tare e asta! ba da niste semne de circulatie ar fi bune acolo! in fine, ciobanu manca varza, i-a oaia in spate si calare pe lup trece podu, apoi ciobanu mulge oaia manca branza, lupu manca oaia, si apoi satui amandoi, pe lup il impusca vanatoru, ca a mancat oaia, iar pe cioban oamenii, ca nu a avut grija de oaie.
Trece oaia. Dupa aceea ia lupul. Ia oaia din nou si o trece inapoi. ia varza si o trece.Si dupa aceea ia si oaia.
Iei varza murata(adica pe aia/ala care o pus intrebarea asta.) si apoi o manci. Dup-aia duci lupul si dupa aia capra.
@diva99 stii...este o vorba:daca lucurile nu-ti ies cum ai fi vrut, nu cauta sa te amagesti.
Ioana092 întreabă: