In Canada mi-ar placea sa locuiesc, dar si in SUA mi-ar placea sa merg in vizita. Canada e o tara mai linistita, mai civilizata, o tara unde te poti simti in siguranta. In SUA nu e chiar asa bine din punctul asta de vedere. Mi-ar placea in Canada, dar nu prea in nord, ca e prea frig
In SUA pentru ca e o tara frumoasa: New York, Miami, Washington, Los Angeles, Las Vegas si locurile de, unca de acolo dar nu se compara cu cele din Canada. Acolo esti bine platit pentru ca o sa gasesti multe firme care au nevoie de angajati dar numai ca e frig si nu e prea populat (media: 3 persoane/km patrat, orasele fiind mai populate). Dar daca ar fi dupa mine as alege SUA.
Hi there! Yeah, de preferat este in USA Adică USA înclude si Canada. Eu as spune USA deoarece ai multe locuri de vizitat, uite. eu merg in Las Vegas in fiecare vara :-) Este după pararea mea: cel mai frumos oras de pe pamant! Minunat! Este la 2 ore de los angeles. este superb! Distracți in fiecare seară, in plus, intalnesti multi oameni importanti. vedete. Justin Bieber, Mike Tyson. App : familia lui Mike Tyson sta in vegas sper că te-am ajutat. Fundă?
Doarunaltutilizator întreabă:
Lauraaxx întreabă:
IsAbElLaSwEeT întreabă: