Ca in fiecare an, acasa linga cei dragi, cu toate pregatirile ce se impun cu acest prilej.
Mi-as dori in Romania alaturi de familia mea, dar voi fi acasa alaturi de iubi.in general merg cand am chef in concediu de ex anul asata am fost la za`pada in ianuarie, la cumparaturi in Madrid in februarie, de 1 mai in Ibiza, acum in noiembrie in Cadiz sudul Spaniei. si sarbatorile le voi petrece acasa cu ai mei prieteni.
Cu cei dragi acasa, in speranta ca vom fi sanatosi, cu voia Domnului, in special de Craciun.Si daca va fi voia Lui, poate cateva zile la munte in tara, undeva la o pensiune linistita, fara stres si excese financiare si mai ales, culinare, pe cat se poate.
Intr-un loc cu multa zapda! La munte ar fi foarte frumos...si sa fiu undeva unde sa simt miros de vin fiert si scortisoara
Eu incepusem sa fac planuri si sper sa se finalizeze intr-o nota pozitiva sa merg in austria
La munte impreuna cu familia.
La munte pentru ca vreau sa mai vad si eu zapada, in ultima vreme nu mai ninge in Bucuresti...
Aici daca as avea bani, e mirific si de poveste:
http://www.exposhop.ro/....../index.cgi
Fara bani faci sarbatorile acasa. Dar cu putin noroc, macar 6 numere castigatoare le fac la capatul pamantului (nu am eu norocul asta)
Eu ma voi duce undeva local ca sa nu mai consum banii ca vacanta trecuta cand am fost la schii! Ma voi duce intr-un loc linistit anul asta!