Nu am fost niciodata in bulgaria, dar am vazut foarte multe poze...nu pot sa zic daca e mai frumos sau nu, dar sigur e mai curat si mai civilizat:d
Am fost zilele trecute intr-un vaj la Bulgari (plecat dimineata si intors seara) vreau sa va spun ca la Nisipurile de aer si Nessebar este totul impecabil... nici Mamaia noastra nu se compara cu ceea ce e acolo - lux, curatenie, servire tot
Anul acesta am ales litoralul nostru, din simplul motiv ca m-am saturat:"E mai frumos la ei"
Imi pare rau ca ne subestimsam atat de mult ca natie! Stiu ca poate avem o mie de motive sa ne simtim asa dar totusi hai sa le aratam LOR(Bulgaria, Grecia)ca si tarisoara noastra este minunata!
Am fost in Bulgaria in vara asta si cred ca mai merg o data in septembrie.Si nu pentru ca as subestima Romania cum a zis cineva de aici, ci din simplul fapt ca ei sunt mult mai civilizati ca noi.Serviciile lor sunt ireprosabile, mult mai ieftin ca la noi, de curatenie si restul nici nu mai vorbesc.Am fost la nisipurile de aur.Ai nostri nu stiu inca sa faca turism, nici nu vor, cred. Vor cat mai multi bani, dar servicii bune ioc.
Raportul calitate-pret e de 1000 de ori mai bine in Bulgaria, deoarece conditiile sunt mult mai bune, curatenie bineinteles si preturi acceptabile! Pe litoralul romanesc sunt preturi exagerate pentru nimic!
Bulgaria, Egipt, Yemen, Oman, Turcia, Italia, Spania, Insulele Cook si Tasmania.
in bulgaria binenteles este mai frumos si mult mai curat fata de la noi