E prea lungă discuția ai nu exista un răspuns corect și nici măcar un singur răspuns. Depinde foarte multe unde te duci și ce pretenții ai.
Nu vorbesc din experiente personale, insa am avut multi cunoscuti care au mers in ambele parti.
Cei care au ales litoralul nostru, au fost aproape toti dezamagiti: scump, servicii proaste, mizerie, si ghertoiala/fite, la care se adauga manele, lipsa manierelor.
Nu e vina exclusiva a hotelierilor, ci si a conationalilor.
In Grecia mancarea e ieftina, multa si buna (exceptie vreo 3 statiuni).
Si chiar daca ar fi de 4-5 ori mai scump in Grecia, ceea ce nu e cazul, peisajele de acolo le depasesc cu mult pe ale noastre.
Doar apa și plaja, că în rest doar stânci, pietriș etc
Scuza-ma dar nu cred ca pe litoralul grecesc iti cer patronii de restaurante 10 euro pe o portie de cartofi prajiti sau 3 euro pe o sticla de apa
Mergi in Mykonos
Nu am cu cine
Asta depinde! Sunt câteva insule din Grecia care sunt foarte scumpe dar câteva orasele și sate din sudul Greciei sunt mai ieftine ca Mamaia sau Costinești de la noi și serviciile sunt mult peste noi
In Grecia e mult mai ieftin si frumos...la noi este bataie de joc, oriunde te ai duce in Romania
Vrajeli ieftine...
Îți zic fata sa clipesc 50 locuri in Romania unde chiar se știe cum se face turism.
Asta cam așa e: se știe, dar din păcate, nu prea se face...
Am mers in Grecia de mai mult ori.
Sa-ti raspund pe scurt. Nici nu se compara.
Peisajele, apa, ospitalitatea sunt total peste.
De ajuns acolo e ieftin daca te duce capul.
Mancarea e buna si ieftina ( depinde unde mergi dar overall e mai ieftina).
Restul alimentelor sunt ca in Romania in mare parte.
Deci nu mai sta pe ganduri si du-te in Grecia