Sunt multe locuri frumoase in europa depinde de varsta unei persoane si depinde de gust, vrei munce sau mare, esti mic? du-te in franta la disney(o sa crezi ca nu exista mai frumos in alta parte). esti mare? sunt locuri extraordinar de frumoare in care as putea sa-ti zic sa te duci
Nu stiu, dar un lucru e sigur.Romania este cel mai naspa loc din Europa, poate chiar din lume.
Iti recomand Berna, este un oras superb, ce-i drept este foarte scump insa cel putin orasul vechi este magnific, si ai si ce sa vezi acolo, atractia principala: ursii de pe malurile raului Aare, ursii sunt simbolul orasului, iti recomand si o plimbare cu tramvaiul prin oras este silentios si descoperi orasul intr-un mod relaxant si poti cunoaste si localnicii, mai sunt si alte atractii...
Aaaaaaaaa... toate tarile sunt speciale.una se intrece pe celalta depinde in ce loc vrei sa te duci si cu cine. depinde daca vrei sa te duci intr-un loc frumos si romantic impreun cu persoana draga,, iubitul'' te duci la Paris... si alte exemple sti tu
etc. sper ca te-am ajutat. FUNDA:d?
Sunt multe locuri frumoase...eu am fost in fff multe locur din toata lumea.din europa cel mai mult mi.au plkt:barcelona, islanda, scotia, irlanda, londra, franta, tenerife, malta, Croatia, austria, Germania, malta si Italia
Pai.depinde ce iti place sa vezi ii fain in: Franta( ca ii turnu` Eiffel), Londra(acolo ii turnu` ala cu ceas), Praga(podul Charles), Venetia:X, Italia(Roma) (acolo ii Coloseumul:X), Atena:X
Cam astea ar fi cele mai faine din intreaga lume
razadeluna întreabă:
RafaellaElla întreabă:
Ioana092 întreabă: