Cred ca in vama veche....sau in alta statiune...vedem ce decide majoritatea gastii
La 1 mai merita sa mergi si la munte, dar cu cortul este inca cam frig! Trebuie sa te imbraci bine si sa-ti iei si saci de dormit alpini. De echipamentul nu mai vorbesc: trebuie sa fie de iarna!
Eu prefer sa ma duc cu cortul, dar mai spre...shes.
La Buftea sau Snagov la padure, gratar, volei, distractie si voie buna cu prietenii
No ma Bula eu nu stiu de unde esti tu da noi aci in Ardeal nu ne speriem asa usor de frig si daca-i frig so gasi o tara de palinca si o femeie focoasa sa ne incalzim
Apropo merg in Apuseni deci nu chiar asa sus
Anul trecut am facut picnic in mijlocul padurii, anul asta mergem pe munte. Mesaj pentru Bula: azi in 6 ore mi s-au uscat toate rufele, si suntem in 4 aprilie... asa ca nu o sa fie frig cu cortul, plus ca acum cativa ani, cand incalzirea globala nu era asa mare am fost cu cortul pe 9 aprilie, cu saci de dormit normali, nu,, alpini,, si a fost extra OK. Distractie maxima tuturor!
Cred ca merg pana la magazin sa iau paine da de unde e traditia asta sa mergi la munte sau la mare de 1 mai?
Cred ca ma duc la mare cu familia meh daca o fi vreme buna...sau de nu cred ca iar plec din tara
Eu stau la munte, si cat priveste natura sunt fana excursiilor de o zi (daca sunt mai multe vreau cabana cu apa si incalzire.) asa ca iesirile cu cortul sunt doara cele de la iarba verde... de 1 mai cred ca dau o tura mik pe la mare, pe acolo ajung mai rar... oricum astept vacantele viitoare cu nerabdare
Clauuu întreabă:
LondonezuCristi întreabă: