Poti sa iti iei bilet cu un an inainte, nu mai mult 12 luni. Iar daca il iei din timp e posibil sa il gasesti ieftin, dar la biletele de avion nu e ca la tren sa aiba acelasi tarif sau ca la autocar, unde depinde foarte mult si compania aeriana. Cel mai bine este sa vb la o agentie sau sa faci tu o cautare pe net. Eu iti recomand www.esky.ro. Am luat bilete de la ei pentru 2 vacante.
Nu exista "sub 500 de euro".
Sub 700 de euro (doar dus) eu nu am gasit, si asta cu reduceri de tip "promotie" sau "rezervare last minute", (o chestie facuta ca sa umple aia avionul in ultima clipa)
Incearca pe net la companiile aeriene low-cost dar din ce stiu eu, NU exista sub 500 euro.
Bafta.
Ai dreptate nu exista sub 500 de euro. Nu te obosit sa cauti low cost pentru ca nu exista. Zborurile low cost sunt zboruri scurte pe acelasi continent. Un zbor de 12 ore pana in state nu e mai ieftin de 800 euro (dus-intors daca prinzi last minute sau iei cu mult timp inainte). Si probabil nu in vreun aeroport din L.A. totusi cu 1000 de euro de persoana daca iei din timp poti gasi.
Da si eu sunt un unicorn roz
Eu sint in Italia si mi-am loat bilet cu 3 luni inainte si am platit doar 500 de euro;-) dar nu stiu cum sunt in Romania;-)
Andreea_Hoble_1993 întreabă:
mola întreabă:
prizeFTW întreabă:
anonim_4396 întreabă: