La munte, la Padis, sau i se mai zice si Parcul natural apuseni, ii foarte fain, am fost acolo, poti merge si la cabana, dar este si loc special pentru camping, ii foarte foarte fain peisajul, acolo in inima muntilor, stiu ca acolo unde e zona de camping este si un rau care curge pe acolo ( este si potabil din cate stiu), sunt muuulte de vizitat foarte faione, si tot acolo unde ai cortul sunt si magazine. De vizitat stiu ca sunt Cetatile ponorului (nu-i o cetate sau asa ceva, ci un fel de pestera si rau care curge prin ea, da ii fain, am fost acolo), pestera focul viu, etc, si mie mi-a placut foarte mult cand am mers in drumetie pe acolo, ne-am urcat prin munti, era foarte foarte fain).
Sunt foarte multe locuri minunate in Romania,poti merge la munte, la padure, in tabara, la un lac, in camping..Romania este o tara frumoasa, doar ca-i locuita
La munte sunt foarte multe locuri poti sa faci un tur al tarii sa te duci prin munti in pesteri paduri pe dunare ( delta dunari e ceva nemaipomenit de frumos) sunt foarte multe
Daca iti place si ma munte, un sejur ar fi destul de relaxant pentru cei care vor sa scape de galagia orasului.Ai putea sa vizitezi diferite orase cu importanta istorica precum Sighishoara sau Sibiu.De asemena o vizita in Moldova la binecunoscutele manastiri ar fi ceva frumos.Eu le-am vazut si crede-ma ca merita e ceva cu totul deosebit.Ai putea de asemenea sa vizitezi Timisoara, Clujul, salinele de la Turda. Sper ca te-am ajutat