@rahelyta.uitate la voturile date de ea.nu ea a dat stupid! de fapt nu a dat nici un stupid!
.si referitor la intrebare! : sincer, undeva la mare ( sau ocean ), poate coasta de azur. barcelona.etc
In Hawai, Dubai.din astea.imi place in orientul mijlociu ca acolo's bani multi.la aia nu e criza si e si foarte frumos
In state ests cel mai mare vis al meu sa ajung in America, dar bineinteles ca mi-ar placea sa calatoresc in toata lumea.
Adica noi iti raspundem si dupa primim toti vot stupid de la tine frumos asa ...trebuie sa avem acelasi gand cu tine sau? bleah
Mi-ar placea sa calatoresc in anglia si egipt.ma pasioneaza foarte mult istoria egiptului si mumiile.si in anglia pentru ca vreau sa vizitez anumite locuri.
In Egipt, America, Franta(la Dinesy)...in India...in Jamaica.
In foarte multe locuri
Tu;]?
Tarile aceste din est mai sarace un pic, gen India Arabia Saudiata, Israel (sunt multe aici ma refer la cele arabe) dar mi-ar placea si pe undeva prin unele zone mai montane, gen Tibet( mai ales campiile lor montane si muntii), Elvetia(pasunile lor alpine, renumita ciocolata si branza, poate as achizitiona si un ceas) Marele Canion (raul Colorado) sunt foarte multe locuri pe care as vrea sa le parcurg, chiar si cele mai inalte 7 varfuri as vrea sa le escaladez(numai sa primesc o sponsorizare sau ceva)...
razadeluna întreabă:
alabalabalalalalalala întreabă:
Norvegia22 întreabă:
Zana5512 întreabă:
x4raul4x întreabă: