| Emilia19 a întrebat:

Unde va place mai mult la mare la noi în România pe litoral sau în străinătate de exemplu:Grecia Turcia etc.?

9 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Ideea e că nu poți compara plajele și apă din Grecia cu ce are Romania. Indiferent de servicii, mâncare, preturi Grecia are plajele superbe

| mihai69 a răspuns:

Grecia, 110%.

| johnnny123 a răspuns:

Nu prea cred că există comparație între ce oferă Grecia sau Turcia și ce oferă litoralul românesc. Nici din punct de vedere al peisajelor, apei mării, etc, nici din punctul de vedere al serviciilor și raportului preț-calitate.

| ReddY25 a răspuns:

Doar la munte big grin

| ioana748 a răspuns:

Intrebare retorica,

| LisaJulie a răspuns:

Grecia este cea mai frumoasa după părerea mea

| KovacsB a răspuns:

Oriunde doar sa nu mai aud strigaturi cu namol de Techirghiol, luati banane la copii nu dati banii pe prostii, nu lua porumb de la cioara ca're gripa aviara etc.

| simplaexistenta a răspuns:

Oricat de mult imi iubesc tara, nu pot spune ca aici e mai frumos pe litoral decat in strainatate

| Cinic a răspuns:

Problema la litoralul romanesc sunt preturile ridicol de mari si turistii fara bun simt. Am fost eforie in mod expres pentru ca este mai liniste si in general acolo vin familisti sau oameni mai linistiti. Si am zis ca o sa ma relaxez si eu. Sa stau pe baldachin si sa beau un sprit si sa stau in starea aia de somn si treaz. Dar din pacate nu am putut pentru ca langa mine au venit niste baieti mai colorati cu ditamai boxa. Am fost nevoit sa ascult tot repertoriu lui dani mocanu. Si am descoperit ca nu sunt un simplu muncitor ci sunt un boss foarte valoros. Fac bani in timp ce dorm si am sa va rog sa va tineti sotiile in casa pentru ca daca ma vede doar odata, vor sari pe mine. Multumesc dani mocanu, acum eu sunt seful sefului meu.

Întrebări similare