Mi-as dori f mult sa merg in Paris, in Lyon, in Marseille, ma rog, orice mare oras din Franta.
Nu vreau cazare la hotel de 97832 stele sau sa fac cumparaturi non-stop, insa as vrea sa merg cu metroul, sa aud accentul frantuzesc al oamenilor obisnuiti, as vrea sa aud sunetul de acordeon din strada, sa pot sa beau o cafea buna intr-o cafeteca cu muzica jazz.
Da, as mai vrea sa vizitez si Korea. Pt ca ma fascineaza felul lor de a prepara mancarea, de a se imbraca, limba de asemenea.
Oricum, asta o sa fac din primele mele 10 salarii! hahah
In Portugalia pentru ca acolo totu este curat, sunt oameni de treaba, sunt multe flori si multe locuri de vazut. Iti faci prieteni usor numai ca exista o singura problema. LIMBA LOR Dar atata timp cat ai un translator dupa tine e simplu
Mie imi plac ulte locuri. As vrea sa merg intr-un loc exotic ca Hawaii, dar si intr-o padure tropicala sau ecuatoriala. Nu am o vacanta preferata. Tu?
Cel mai mult si cel mai mult mi-ar place sa plec in hawaii.e foarte frumos acolo.soare.apa.:X misto pentru scufundari
In Egipt sau Anglia :Ximi doresc fff mult sa merg acolo:Xsi o sa merg intr-o buna zi
biankiasi întreabă: