Ar fi trebuit sa merg la o conferinta de tineret in Baiat Mare dar am renuntat la idee, asa ca voi sta acasa, cu familia si prietenii mei.
Mi-ar fi placut sa vin in Romania sa perec pastele cu familia dar nu se poate, asa ca... o sa stau acasa.
Eu nu am vacanta de paste, adica, asa, mai multe zile. Chiar in ziua respectiva am sa fiu la parintii mei acasa.
O sa merg pe o insulita frumoasa foc, se numeste Tinos si se spune ca este acolo o biserica, unde se intampla minuni
Voi merge la parintii mei si la socrii la fratii mei si ai sotului...Nu am bani de vacanta sa ies din tara, dar mi as dori... poate voi pleca intr-o vacanta anul aceste la implinirea anilor de casnicie pe 21 iulie...
Acasa, in familie, sa stam la povesti, sa ne odihnim, sa ne uitam la filme bune, si sa mancam pregatirile delicioase ale mamei.
Fizic voi fii acasa alaturi de prieteni iar spiritual alaturi de parintii mei.
Home sweet home o sa stau acasa pentru ca acasa viata e frumoasa dupa paste e posibil sa merg in germania ( nu se stie dar u?
Prin bulgaria la ruse si in germania la bonn stuttgart, frankfurt... etc... o sa fie super.