As vrea sa merg si la mare si la munte. Cel mai probabil in Sinaia unde ma duc de multi ani, iar pe litoral ramane de vazut unde. In afara tarii anul asta.nu cred.
Ramane de vazut. Nu am nimic in minte. Dar sper sa reusesc sa merg undeva, oriunde, macar sa fie departe de stresul zilnic si rutina. Deocamdata nu am planuri.
Pot să merg şi la mare şi la munte dar trebuie să lucrez la oricare dintre neamuri mă duc, numai familia se poate bucura de o vacanţă liniştită, eu nu.
Bună.
La bunici, locuiesc la câteva blocuri distanţă şi n-am mai fost la ei de vreo 2 luni. Am fost prea ocupată cu şcoala, iar în weekend m-am luat cu altele şi iar am uitat. Ştiu, e urât din partea mea. Mă iubesc foarte mult şi au impresia că sunt supărată pe ei, dacă nu m-am mai dus.
Pa, pa.
Prima data o sa ma duc la mamaia, si o sa stau intr-un apartament la hotelul sulina, apoi la munte, la sinaia, ca e aproape de mine, si cine stie, poate chiar si in strainatate...
In Mauritius... daca castig la loto ca de bingo m-am ''lasat'') glumeamvoi merge in Franta la Monacosi sper spre sfarsitul verii si in Bulgaria un weekend