Bora Bora. pentru ca e paradisul pe pamant, pentru ca poti sa vezi si rasarit si apus in ocean, pentru ca temperatura este perfecta, pentru ca poti sa stai intr-un bungalow, pentru ca sunt 25000 km pana acolo, deci simti cu adevarat ca esti in capatul lumii
In Americaaa:X.pentru ca acolo sunt vedetele pe care le iubesc foarte mult.si as fi putin mai aproape de ele
Eu cel mai mult mi-as dori sa ajung in Franta, la Paris. Dupa parerea mea e cel mai frumos oras din Europa. Ai o multime de lucruri de vazut: Turnul Eifel, Luvru, Arcul de Triumf, Statuia Libertatii, Catedrala Notre-Dame etc.
Sa naufragiez pe o insula pustie, nestiuta de nimeni cu prietenii mei, sa uite toti de noi si noi de toti.Visul meu... ce n-as da.
Pe o insula parasita.
Pentru relaxare, ca sa nu fiu nevoita sa raspund la telefon sau sa ma duc nu stiu unde sa rezolv nu stiu ce...
In anglia ca imi plac zilele intunecoase si ploioase si ador campionatu englezesc :X:X:X::X:X:X
Africa de Sud, Norvegia, Emiratele Arabe Unite. peisaje, cultura, traditii, stil de viata
Hmm as vrea sa ajung in Hawaii, Honolulu sa vad padurile cu vegetatie luxurianta, plajele, speciile de pasari exotice, plantatia de ananas Dole:X si multe altele
Norvegia22 întreabă:
Zana5512 întreabă:
x4raul4x întreabă: