Eu am auzit ca litoralul romanesc e de mare rusine, du-te in bulgaria sau ungaria ca sunt preturi mai ieftine si calitatea mai buna.
Pai la Venus la hotelul Afrodita. Acolodaca te duci in august plata e mica.
Camping s sau langa campingul pescaresc este un camping frumos cu casute din acestea http://www.locuridinromania.ro/......50.jpg.sau poti sa te duci la plaja corbu.e un loc salbatic nu e nimic acolo dar oamenii se duc.am fost si eu e foarte frumos doar ca nu ai baie.te duci acolo cu cortul si cu mult sange in tine ca sunt tantari cu milioanele
La neptun...si eu acum am venit si este superb si ieftin. daca vrei sa te cazezi la hotel este unul aproape de plaja, frumos, dar cel mai important IEFTIN. aprox 170 lei zi/familie... sper ca te-am ajutat.dar te rog daca te-am ajutat sa-mi dai funda
Mie imi place sa merg la Jupiter cu cortul in spatii special amenajate(langa hotelul Scoica si balci) asta daca vrei la natura
sau la Vama Veche. acolo este naspa intr-adevar dar valurile sunt MARFA (nu pentru surf)
Edorie sud.Am gasit si cazare fff ieftina la vila Oblio scrie pe google vila oblio eforie sud turist.info:p si iti alegi perioada in care vrei sa stai
anonim_4396 întreabă: