Eu zic ca e mai bine in Romania pe la castelul bran sau la tara unde am copilarit cel mai mult, dar si camionul e un fel de drumetie pentru mine pentru ca voi fi calator o viata intreaga pe drumuri la bine si la greu, cu o pana cu o avarie mecanica (doamne fereste) pe conditii de ploaie si nameti, etc. Aia e cea mai tare vacanta si experienta din viata mea.
Exista avion. Si nu e musai sa fii snob ca sa mergi afara. Snob poti fi oriunde. Depinde de la om la om. In alta ordine de idei, si aici te costa de te ustura, depinde unde stai in tara.
Cel mai bine in Romania? u nai fost in Turcia canada sua, norvegia, Germania Australia? omg!:O3 si eu nu sunt aroganta sau snoaba, bine? si mergi naibii cu avionul si platesti si pentru masina ca nu mergi cu taxiul( n-am mers niciodata si nu o sa merg) si ce nu-ti place la masina mea? e un amarat de BMW M3 cumparat ieri.(pentru cultura ta generala e rosu) wat the fack? 1000 de euro? ai uitat 2-3 zerouri? Auzi unde sa te cazezi? eu nu mam cazat numai cu cel putin 300 de euro pe noapte? eee in fine...
Cadou512 întreabă: