Buna!
Da, stiam ca avem o astfel de tara. Adevarul este ca sunt multe statiuni, si multe alte atractii turistice care merita vizitate. Insa nu stim sa folosim acest avantaj. Nu multe tari au acest avantaj, si astfel de atractii turistice. Este adevarat ca nu am stiut sa pastram aceste obiective asa cum ar fi trebuit. Spre exemplu, si unul destul de important, plajele. Nu am stiut sa le protejam, sa le curatam, si acum regretam. Nu spun ca nu avem plaje importante, ci spun ca, plajele din tara, nu sunt asa cum ar trebui sa fie. Anul trecut cand eram la mare am auzit la radio, ala de pe plaja, ca in urma unui studiu facut de Uniunea Europeana, in Romania nu exista o plaja de 5 stele. Ci de cel mult 4 stele. Pe langa plaje unde se fac sporturi nautice; muntii sunt la fel de apreciati ca si ele, aici organizandu'se sporturi de vara, de exemplu escalade in munti mai putini cunoscuti ai Europei, munti din Romania, sau explorarea unor pesteri, unde nu este necesara permisiunea autoritatilor, in total fiind mai mult de 11. 000, majoritatea aflandu'se in Muntii Apuseni. Tot in munti cele mai importante sporturi, sunt cele de iarna.
Merg in vizita foarte des la Slanic Moldova, era o statiune foarte frumoasa, dar la ora actuala arata la fel ca Borsecul. Sunt vile frumoase, dar izvoarele sunt lasare in paragina.Nu stiu de ce primaria nu face nimic.
Multumim de informatii. Am fost la Slanic de mai multe ori. Chiar e ceva foarte frumos acolo. Tara noastra e plina de frumuseti. E pacat ca nu avem si servicii pe masura pentru ca daca am reusi asta am deveni un paradis pentru orice strain.
Tara mare, frumoasa cauta locuitori demni de conservarea traditiilor, patrioti cu un spirit voluntar dezvoltat, cu un vocabular care sa contina mai mult de 50 de cuvinte exclusiv argourile.Sos salvati Romania de romani
Pe langa aceste doua obiective se pot vizita si statiuni baleneare si de recreere, despre care nu este necesar sa spun foarte multe. Cele mai importante sunt Baile Herculane, Baile Felix, dar si alte statiuni sunt la fel de frumoase. O traditie minunata, care in unele zone ale tarii este si acum respectata. Manastirile din nordul Moldovei si cetatile medievale, sunt minunate atractii turistice, care merita vizitate, aceste lucru spunandu'l din propria experienta. Toate obiectivele din Moldova si Bucovina merita vizitate.
anonim_4396 întreabă: