Ce rai sunteti! Faceti voi ce faceti si reusiti sa distrugeti elanul copilului. Oameni in toata firea dar cu o mentalitate teribila! Sa va fie rusine. Nu stiu cum de accepta solicitantii raspunsuri de la niste personaje ca voi! daca nu va intereseaza sa ii dati un raspuns si cadeti de pe scaun de ras la vederea intrebarii, nu mai raspundeti deloc fratilor! TPU ce faci?!
Nu cred ca are id miley, si chiar daca ar avea, nu cred ca si-ar face cunoscuta.
Mda yote ca am luat si eu ID lui "Miley" numa asa sa vedem daca ea ea...se poate afla imediatdo va anunt imediat cine e si cine nu
Va Raspund v-am promis ...Nu e nici o Miley nici unu nici altu caredeti-ma le-am incercat pe Amn2 e roman /romanca toata ziua...bafta
Se vede cat de mult ii vrei id`ul!
esti fan infocat de`i copiezi si numele de scena...chiar putin modificat "mmmmmmiiiiiiiiiilllllllleeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy" :]]
Eu nu prea stiu dar stiu suta la suta ca e hotmail mi se mare ca e... mileycyrusstar@hotmail.com nu stiu suta la suta da cred doar nu uita ti am dat o informatie coool auzi mmmmmmmmiiiiiiiiilllllllllllleeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy?
anonim_4396 întreabă:
Chxelena întreabă: