Pai te-ai trezit cam tarziu ca vrei rezervare. Pentru revelion rezervarile se fac si din august! Iar pe Valea Prahovei mai ales e clar ca nu poti sa o lasi pe ultima suta de metri. Mai cauta pe net.
Intra pe asta (daca nu ai intrat deja) :
http://www.turistinfo.ro/predeal/cazare-hoteluri-vile-pensiuni-predeal.html
Dar repet.e cam tarziu.
Revelionul il am deja platit in alta parte vreau pentru Craciun. Oricum am gasit un complex care are o vila libera si am vorbit sa o inchiriez pe toata chiar daca nu umplem toate camerele.
Da Craciun am vrut si eu sa spun dar imi era mie capul la revel . Bine ca ai gasit. Oricum ideea de baza dupa mine e ca alte dati sa nu te cramponezi doar pe Valea Prahovei. Poti sa gasesti cabane de inchiriat la munte in alte locuri foarte faine si mai la altitudine, gen: Parangu Mic, Ranca, Straja, Muntele MIc, Vidra, Paltinis etc. Majoritatea sunt la peste 1400 -1500 m alt..deci sanse mai mari sa fie si strat de zapada.
Dar bineinteles e chestie de gusturi.
Stiu mergeam in tabere prin liceu pe acolo era frumos tare. Acum suntem mai mult cupluri de tineri si ne cam plictisim intre noi prefer predealul sau sinaia ca e viata de noapte. Daca n-aveam prietena si mergeam cu un grup de fete. in varful muntelui le duceam
Anisia3322 întreabă:
Norvegia22 întreabă: