Eu ti-as recomanda sa faceti Transfagarasanul dca aveti masina, e f frumos si inca nu e aglomerat, mai ales in timpul saptamanii...cazare gasiti la Cabana Capra sau la Siesta... daca insa nu aveti masina proprie, va recomand Moeciu... puteti lua trenul pana in Brasov...si din Brasov de la autogara Bartolomeu sunt curse destul de multe pe zi pana la Moeciu. e f frumos, oamenii sunt ospitalieri.si preturi bune... distractie placuta!
Poti merge in Grecia, ai ce vedea, se merita, sau daca nu poti merge la Lacul Rosu sau la Manastirile din Nordul Moldovei.
Urcati-va cu cortul intr-un tren personal, cu bilet in circuit si mergeti!
Unde va place, coboriti...
Pai un loc minunat in care este liniste se numeste mila35...se afla la 35 de mile marine de tulcea parca...se ajunge cu salupa acolo...eu am avut anul trecut norocul ca in primele 2 dati cand am fost sa fim numai eu si iubitul meu pe acolo.in august incepe sa se populeze zona.am de gand sa ma mai duc cel putin o data si anul asta.merita...te scoate din toata agitatia si rutina dobandite zi de zi. uite si site complexului in cazul in care ti se pare interesanta ideea http://www.mila35.ro/newsite/ Din acest complex puteti opta si pentru o plimbare cu salupa in Delta... e magic
Depinde daca esti dispusa sa mergi in afara tarii. De exemplu eu am fost la mare in Grecia pe insula Evia. Cazare destul de buna, preturi la fel destul de bune, bucatarie, vesela, aer conditionat tv... Plaja a fost foarte lejera, nu prea multi oameni, mai putin sambata duminica [virgula ] cand mai veneau grecii la plaja. Daca te intereseaza atunci iti pot da numarul de telefon sau siteul hotelului - nu e un hotel, sunt mai multe case, impartite in apartamente, cate doua pe nivel.
Cadou512 întreabă: