Rank 70.054 din 1.574.537
Ajută oamenii din 28 Ian 2013
Ultima logare: 28 Dec 2013
Din: Campina
Utilizator Junior
Răspuns la 4 Februarie 2013 12:20 pentru întrebarea:
Am si eu o intrebare. Vreau sa incep sa ma apuc de snowboarding, si cineva mi- a spus sa imi iau pentru inceput o placa la mana a 2- a. El asa a facut, iar claparii el ia luat la mana a...? (mai mult)
Răspuns la 1 Februarie 2013 14:50 pentru întrebarea:
Dacă viaţa ta ar fi acum o carte în mâinile mele, ce ţi-ar plăcea să-ţi citesc de pe ultima pagină?
Răspuns la 1 Februarie 2013 14:46 pentru întrebarea:
Nu stiu ce sa mai fac cu nevastamea consuma alcool si tot am discutat pe tema asta dar degeaba am scandaluri cam tot timpul dar daca vb cu ea de alcool se supara pe mine si dupa aia nimic nu- i mai...? (mai mult)
Răspuns la 1 Februarie 2013 14:44 pentru întrebarea:
Ajutorrrr! Este o piesa, numele cintaretei incepe cu D iar piesa are ceva de genul :,, borne on my...",, i can to colectte you" scuzati de categorie(
Răspuns la 1 Februarie 2013 14:43 pentru întrebarea:
Are cineva ford fusion 14 benzina cit consuma mixt.la mine se duce la 8l
Răspuns la 1 Februarie 2013 14:42 pentru întrebarea:
am o intrebare. Cum sa devin mai bun la mate sau la romana fara meditator, daca se poate pe net sa invat pentru ca am numai medii mic la romana si la mate.
Răspuns la 1 Februarie 2013 14:41 pentru întrebarea:
:* Sunt clasa a7a si cred ca e timpul sa ma gandesc la profilul de la liceu. Care sunt pasii pentru a face alegerea corecta? Si care e cel mai usor profil?
Răspuns la 1 Februarie 2013 14:40 pentru întrebarea:
Prin primavara as vrea sa- m ifac o poarta de fotbal. Am o curte destul de mare, si nu prea are tata ce sa puna prin, ea, daca tot e gazon sa fac si o poarta sa nu ma plictisesc,
De la voi ...? (mai mult)
Răspuns la 1 Februarie 2013 14:38 pentru întrebarea:
am cumparat si eu un laptop de la DOMO.Cand mi- au desfacut produsul din ambalaj mi l- au aprins a mers, totul a fost ok.Am ajuns acasa si am incercat sa bag windowsul, mi se bloca...si nici...? (mai mult)
Răspuns la 1 Februarie 2013 14:35 pentru întrebarea:
Am facut un imprumut la provident si nu am mai platit nimic. Azi m- au sunat sa ma ameninte ca trec la executare silita adica sa imi ia bunuri din casa! se poate intampla asta? a patit cineva ...? (mai mult)
Răspuns la 1 Februarie 2013 14:33 pentru întrebarea:
Sall TPU,, sunt bune cauciucurile second hand?
Răspuns la 1 Februarie 2013 14:30 pentru întrebarea:
Ce parere aveti in legatura cu persoanele de culoare? Cum ati reactiona daca unul din copiii vostri ar dori sa se casatoreasca cu o astfel de persoana?
P.S. Eu nu am nimic impotriva lor si totusi...? (mai mult)
Răspuns la 1 Februarie 2013 14:27 pentru întrebarea:
Am un buget de 3000 lei ce dslr imi recomandati sa imi cumpat...
Răspuns la 1 Februarie 2013 14:24 pentru întrebarea:
Ce atestat ii trebuie unui asistent generalist sa dea concurs pe radiologie
Răspuns la 1 Februarie 2013 14:23 pentru întrebarea:
Cind te indragostesti ce simti?
Răspuns la 29 Ianuarie 2013 14:42 pentru întrebarea:
Spuneti-mi va rog care este cel mai bun antivirus pentru calculator? Dau funda pentru cel mai bun raspuns!
Răspuns la 29 Ianuarie 2013 14:38 pentru întrebarea:
Dati-mi si mie niste site-uri care pot descarca muzica usor si gratis...