Rank 89.677 din 1.574.863
Ajută oamenii din 31 Ian 2013
Ultima logare: 3 Feb 2014
Utilizator Junior
Răspuns la 1 Octombrie 2013 23:02 pentru întrebarea:
De câteva zile, pur şi simplu mă dor dinţi de jos din faţă... Şi mă gândesc că mă dor din cauza frigului dar poate greşesc. Ce aş putea face ca să îmi treacă durerea? Sau ce a...? (mai mult)
Răspuns la 6 August 2013 10:37 pentru întrebarea:
As vrea sa slabesc dar nu stiu cum.Eu mananc dimineata lapte cu cereale si seara f. putin atat.Ma ajutati va rog?
Răspuns la 6 August 2013 9:41 pentru întrebarea:
Pe metin 2 am grafica pixelata. Mai demult era bine dar acum.
Ce pot sa fac?
Răspuns la 11 Iulie 2013 18:45 pentru întrebarea:
Se poate trimite power point - ul prin yahoo messenger?
Răspuns la 7 Februarie 2013 11:13 pentru întrebarea:
Am o problema: pe Google play nu stiu cum sa descarc un joc m- am conectat dar nu inteleg partea cu punga alba de cumparaturi. Daca nu, spuneti- mi voi de unde imi pot descarca jocul POU pentru...? (mai mult)
Răspuns la 2 Februarie 2013 14:38 pentru întrebarea:
Am o problema: pe Google play nu stiu cum sa descarc un joc m- am conectat dar nu inteleg partea cu punga alba de cumparaturi. Daca nu, spuneti- mi voi de unde imi pot descarca jocul POU pentru...? (mai mult)
Răspuns la 1 Februarie 2013 20:37 pentru întrebarea:
Răspuns la 1 Februarie 2013 20:23 pentru întrebarea:
Răspuns la 1 Februarie 2013 20:16 pentru întrebarea:
Care este Youtuber-ul vostru preferat?
P.S. NU stiu cat de bine am ales categoria!
Răspuns la 31 Ianuarie 2013 9:30 pentru întrebarea:
TPU atunci cand fumez si tin fumu in piept ce se intampla? dau funda si vot
Răspuns la 31 Ianuarie 2013 9:25 pentru întrebarea:
TPU atunci cand fumez si tin fumu in piept ce se intampla? dau funda si vot