Rank 1.940 din 1.575.055
Ajută oamenii din 23 Mai 2013
Ultima logare: 26 Oct 2016
Utilizator Senior
Răspuns la 4 August 2016 21:48 pentru întrebarea:
Ce telefon recomandati sa imi iau second-hand pana in 500lei sa pot juca pokemon go?
Răspuns la 2 Februarie 2016 20:33 pentru întrebarea:
am si eu o nelamurire de pe B- Zone, daca cineva imi baga acel id de refferal care inseamna ca l- am adus eu ce se intampla? Imi da bani?, sincer in banka cand acel prieten mia bagat refferarul...? (mai mult)
Răspuns la 9 Decembrie 2015 20:54 pentru întrebarea:
Am un telefon de tip Evolio M5. Camera principala este de 8 MP iar cea frontala de 2 MP si imi merg in mare lag, se poate rezolva? Sau e problema de la telefon?
Răspuns la 23 Octombrie 2015 23:29 pentru întrebarea:
Îmi spuneți ce telefon aveți voi( cei care aveți inafara de Samsung și iphone) și dacă focalizează și face poze clare. Iar pozele cu camera din față ies și ele clare? Eu asta caut să...? (mai mult)
Răspuns la 21 Octombrie 2015 22:35 pentru întrebarea:
Buna as vrea pe viitor poate sa i- mi iau un iPhone 4s daca o sa mai gasesc pe piata, ca tot am auzit in ultimi 3 ani ca ar fi cel mai bun smartphone din lume!
Idea e ca am vazut ca 4s nu are retea 4g...? (mai mult)
Răspuns la 19 Octombrie 2015 19:45 pentru întrebarea:
Vreau un telefon foarte bun si care sa aiba camera frontala, android sau ios, wi-fi! Si sa nu fie folosit sau nu zgariat! Maxim buget 350 lei.
Răspuns la 15 Octombrie 2015 19:16 pentru întrebarea:
Vreau un telefon foarte bun si care sa aiba camera frontala, android sau ios, wi-fi! Si sa nu fie folosit sau nu zgariat! Maxim buget 350 lei.
Răspuns la 14 Octombrie 2015 19:22 pentru întrebarea:
Ce va sugereaza numele "'cumparatorul vesel"? La ce va duce cu gandul cand auziti asta? Multumesc anticipat.
Răspuns la 14 Octombrie 2015 19:19 pentru întrebarea:
Răspuns la 13 Octombrie 2015 23:16 pentru întrebarea:
Răspuns la 12 Octombrie 2015 23:24 pentru întrebarea:
Răspuns la 9 Octombrie 2015 22:45 pentru întrebarea:
Imi spune si mie cineva ce pot face intr-o sala de informatica daca am parola de la administrator?
Răspuns la 1 Octombrie 2015 19:56 pentru întrebarea:
Salut, as avea si eu nevoie de niste pareri daca se poate
Sunt impreuna cu o fata de aproape 1 an, tin foarte mult la ea, sunt tot timpu acolo, nu ma port urat cu ea niciodata, stie ca se poate...? (mai mult)
Răspuns la 30 Septembrie 2015 23:28 pentru întrebarea:
Sunt impreuna cu o fata de aproape 1 an, tin foarte mult la ea, sunt tot timpu acolo, nu ma port urat cu ea niciodata, stie ca se poate...? (mai mult)
Răspuns la 30 Septembrie 2015 23:21 pentru întrebarea:
Răspuns la 30 Septembrie 2015 23:19 pentru întrebarea:
Cum sa scriu frumos de mana?
Răspuns la 30 Septembrie 2015 23:15 pentru întrebarea:
Răspuns la 24 Septembrie 2015 22:54 pentru întrebarea:
Hei TPU,
Stiti cum pot sa opresc sunetlu camerei atunci cand vreau sa fac poza/filmez? Am Samsung galaxy grand neo.
Dau fundita :))
Mersi anticipat