Rank 1.806 din 1.575.191
Ajută oamenii din 12 Nov 2015
Ultima logare: 15 Dec 2016
Utilizator Senior
Răspuns la 15 Decembrie 2016 14:27 pentru întrebarea:
Buna!
As vrea sa va intreb daca se asorteaza niste blugi albastrii, cu o ie nationala alba cu diferite culori, o geaca de blugi la o nunta? Intrebarea nr. 2:
Ce s- ar asorta ca accesorii cu tinuta ...? (mai mult)
Răspuns la 15 Decembrie 2016 13:25 pentru întrebarea:
Salut vreau sa cumpar toata Romania si as vrea sa stiu cati bani costa?
Răspuns la 15 Decembrie 2016 13:23 pentru întrebarea:
Cum sa imi dau seama daca am voce de cantat? Adica apropiatii îmi spun ca suna bine dar mie nu mi se pare, si îmi este rușine sa ma duc la un profesor de canto ca poate ii sparg geamurile de ce frumos...? (mai mult)
Răspuns la 15 Decembrie 2016 9:36 pentru întrebarea:
Am 17 ani si sunt baiat.De ceva timp nu stiu de ce pierd in greutate.Mananc sanatos fac volei, abdomene si flotari.Vara asta aveam 60 de kg si acum am 51 si nu stiu de ce.Multumesc!
Răspuns la 15 Decembrie 2016 9:33 pentru întrebarea:
am 13 ani, 1.67 si doar 40 de kilograme.Sunt foarte slaba su nu stiu ce sa fac, imi este foarte greu sa imi gasesc de imbracat, ma simt incomod in pielea mea si in public. Imi puteti recomanda...? (mai mult)
Răspuns la 15 Decembrie 2016 9:19 pentru întrebarea:
Unde poți sa cumperi Lipie integrala sau Lipie "dietetica"?
Răspuns la 15 Decembrie 2016 9:18 pentru întrebarea:
Buna TPU
Un prieten mi- a spus ca a vomitat uscat....ma gandeam ca poate sa fie o problema la sistemul digestiv.... Inafara de ca a mancat uscaciuni si ca s- a hidratat foarte putin, ce credeti ca...? (mai mult)
Răspuns la 15 Decembrie 2016 9:15 pentru întrebarea:
:( stie cineva cam ce se intampla cu corpul meu..ma doare enorm de la jumatebin sus pana la cap si e senzatia aa de amorteala si daca apas numai un pic pe orice particica e ca si cum asi apasa pr...? (mai mult)
Răspuns la 15 Decembrie 2016 9:09 pentru întrebarea:
Stau la sat, am auzit cucuveaua ca facea urat la ora asta 04:15, cand facea zgomot urat, s- a speriat si papagalul meu, ca o fost cucuveaua pe stalp, in fata casei noastre si ma trezeam speriata de...? (mai mult)
Răspuns la 15 Decembrie 2016 9:03 pentru întrebarea:
Daca consum suplimente proteice o perioada mai lunga si nu fac antrenament iau in greutate?
Răspuns la 11 Decembrie 2016 10:33 pentru întrebarea:
am o problema, parul meu este foarte aspru si vreau sa schimb chestia asta dar nu stiu cum, imi puteti spune si mie un sampon si un conditioner bun? cum trebuie sa- l spal, cat de des, ...? (mai mult)
Răspuns la 11 Decembrie 2016 10:26 pentru întrebarea:
Buna ziua
imi puteti da un sfat ce pot face cu unghiile mele iarna? Sunt foarte tari si se rup imediat
vara se mai indoaie si sunt mai elastice.
Multumesc
Răspuns la 11 Decembrie 2016 10:24 pentru întrebarea:
Buna fetelor! Aveti idei cum sa fac efectul ombre? Faza nașpa este ca sunt vopsita si din câte am înțeles vopseaua nu deschide alta vopsea si nu as vrea sa ma decolorez
Răspuns la 11 Decembrie 2016 10:15 pentru întrebarea:
DAU FUNDĂ!
Cum se foloseşte mouss-ul?(WELLA FIRMA).
Cît ţine?
Trebuie de spălat părul seara?
Cît ţine?
Răspuns la 11 Decembrie 2016 10:12 pentru întrebarea:
Am bagat la spalat o fusta visinie cu haine negre si cand am scos- o avea ceva pete negre. Cred ca s- a patat. S- au poate cum e umeda. Am pus- o la uscat. Cum sa ii scot petele alea fara sa o distrug?...? (mai mult)
Răspuns la 11 Decembrie 2016 10:08 pentru întrebarea:
Buna
Am niste planuri pe viitor.
Sunt in clasa a7a
Si tot am vazut fetele alea cu talia mica picioare groase si fundul mare. Eu am 60 la taie 90 la fund 83 la sani si am 1.63 inaltime
Daca fac ...? (mai mult)
Răspuns la 11 Decembrie 2016 10:00 pentru întrebarea:
Am o mica problema. Azi in timp ce ma barberiam am observat ca am multe fire negre pe ambii pometi. E normal sa am par acolo? Vreau sa precizez ca nu m- am barbierit acolo, eu barbierindu-...? (mai mult)
Răspuns la 11 Decembrie 2016 9:56 pentru întrebarea:
Am 15 ani şi sunt fată. Nu mai suport coşurile astea. De 4 ani aştept să- mi treacă odată. Ciudat e faptul că mi se fac o grămadă doar în zona bărbiei. În rest nu am nici un coş....? (mai mult)
Răspuns la 11 Decembrie 2016 9:54 pentru întrebarea:
DAU FUNDAAA
Buna.
Vreau să mă fac bruneta- albastrui, si acum sunt un brunet spre saten închis, am mai fost decolorată, am fost vopsita roșcată, saten, blond, si am mai fost vopsita odată ...? (mai mult)
Răspuns la 10 Decembrie 2016 9:11 pentru întrebarea:
Folosesc mierea pe fata in fiecare dimineata pentru ca mi se pare foarte buna. Are ceva daca o folosesc in fiecare zi?
Răspuns la 10 Decembrie 2016 9:09 pentru întrebarea:
Buna TPU inainte sa iti intinzi fondul de ten este bine sa pui o crema pe fata?