Rank 1.807 din 1.575.440
Ajută oamenii din 12 Nov 2015
Ultima logare: 15 Dec 2016
Utilizator Senior
Răspuns la 10 Decembrie 2016 9:06 pentru întrebarea:
Imi ziceti un site bun unde pot sa gasesc apartamente de inchiriat?
Sau ceva unde pot sa dau eu un anunt.
Multumesc!
Răspuns la 12 Noiembrie 2016 8:44 pentru întrebarea:
Acum 2 saptamani am fost operat la apendicita. Intrebarea mea ar fi maine pot sa fac un dus? Chiar daca nu am nimic pe taietura? Va multumesc anticipat!
Răspuns la 12 Noiembrie 2016 8:41 pentru întrebarea:
am o întrebare cai care sau operat sau a făcut injecție botulinica pentru fisura anala va mai trecut sau mai rău ați făcut??
Răspuns la 12 Noiembrie 2016 8:36 pentru întrebarea:
Sunt operata de apendicita de 5 zile, am voie sa fumez o tigara, 3 fumuri? Nu exagerat
Răspuns la 12 Noiembrie 2016 8:33 pentru întrebarea:
Sunt operata de apendicita de 5 zile, am voie sa fumez o tigara, 3 fumuri? Nu exagerat
Răspuns la 12 Noiembrie 2016 8:22 pentru întrebarea:
Hei, cum sa ma mentin la 38 kg? Am fost anorexica si am slabit la 33 kg, dupa m-am ingrasat la 38 kg si acum nu vreau sa ma mai ingras! Funda!
Răspuns la 5 Noiembrie 2016 19:32 pentru întrebarea:
Am 13 ani, si am o problema ff mare... am nevoie de ajutor cu un regim ceva sau nu stiu (dar nu pastile si chesti) am 83 kl si nu cred ca e normal la ani mei.
Fac si sport :)) merg pana la scoala...? (mai mult)
Răspuns la 5 Noiembrie 2016 19:14 pentru întrebarea:
Salut TPU
De curând am am aflat că am varicelă ( lunea trecută).am și eu o întrebare.PC- ul meu este in holul casei, dar părinți spun că nu pot sta deoarece este "AFARĂ"le- am explicat că ...? (mai mult)
Răspuns la 5 Noiembrie 2016 19:01 pentru întrebarea:
Va rog sa imi dati cateva retete de mancare sanatoasa care sa ma ajute sa obtin un abdomen plat. Sau ceva site cu retete sanatoase. Cam la ce ore sa mananc si cat?
Pe langa sportul pe care...? (mai mult)
Răspuns la 5 Noiembrie 2016 18:48 pentru întrebarea:
Acum 2 zile mi-au scos firele de la operatia de la apendicita. Mi-au pus pansament dar nu a fost lipit de mine prea bine. Cam cat timp trebuie sa il am pe mine ca nu prea sta. Mersi de raspuns!
Răspuns la 5 Noiembrie 2016 18:40 pentru întrebarea:
De vreo saptamana ma mananca jos..incerc sa nu agravez situatia, adica sa ma scarpin. Da, mi- a curs si un lichis, cand alb, cand maro, dar acum sunt pe stop si nu mi- a mai curs. Nu stiu ce...? (mai mult)
Răspuns la 5 Noiembrie 2016 18:37 pentru întrebarea:
Am și eu o întrebare? De vreo 6 luni ma confrunt cu niște probleme și toate astea se întâmplă înainte sa adorm. Se oprește respirația brusc pentru câteva secunde dar asta se întâmplă...? (mai mult)
Răspuns la 5 Noiembrie 2016 18:12 pentru întrebarea:
De vreo saptamana ma mananca jos, nu chiar tot timpul, si am incercat sa nu agravez situatia, adica sa ma scarpin. Am 14 ani si nu vad ce ar putea fi..imi curgea si lichid cand alb, cand maro.dar...? (mai mult)
Răspuns la 30 Iulie 2016 14:23 pentru întrebarea:
Heyyy! Eu vreau sa slabesc si am incercat si inca incerc metoda cu apa si se vede cat de cat, vreau ca cineva care a testat sa-mi spuna daca intr-adevar o sa slabesc.
Peste tot spune asa!