Rank 21.834 din 1.575.285
Ajută oamenii din 23 Nov 2018
Ultima logare: 30 Iun 2019
Genul: Masculin
Utilizator Junior
Răspuns la 14 Decembrie 2018 23:53 pentru întrebarea:
Am ganduri sinucigase din cauza scolii toti isi bat joc de mine, si cand iau note mici parintii ma bat.
Ce pot face
Răspuns la 11 Decembrie 2018 22:44 pentru întrebarea:
Atunci cand penisul meu este in erectie este tare ca piatra, poate chiar prea tare, nu stiu daca e un lucru bun sau nu, in filmele pentru adulti am vazut ca e cat de cat flexibil si in stare erecta ...? (mai mult)
Răspuns la 11 Decembrie 2018 22:27 pentru întrebarea:
Ați putea să-mi spuneti câteva porecle pentru o colegă? O cheama Diana☺️
Răspuns la 10 Decembrie 2018 20:54 pentru întrebarea:
Ma intrebam daca vreunul din voi stie ce as putea sa fac sa imi creasca barba? Am barba aproape completa dar am si doua goluri cam de marimea unei monede de 10 bani pe ambele parti ale fetei, in...? (mai mult)
Răspuns la 4 Decembrie 2018 23:58 pentru întrebarea:
Salut, uneori când stau liniștit dintr-odata se întâmpla sa aud beeeep in ureche (sunetul folosit in filme după explozie ), de ce?
Răspuns la 4 Decembrie 2018 0:14 pentru întrebarea:
Am avut un cos rosu destul de mare si l-am stors tare.
Acum am un fel de pata rosie si totodata o rana deschisa daca pot sa-i spun asa. A prins si ceva coaja si e cam mare.
Cam in cat timp trece?
Răspuns la 30 Noiembrie 2018 13:42 pentru întrebarea:
Daca prietena mea inca tine legatura cu fostul ei, desi ea zice ca nu il mai iubeste si ca nu are nico treaba cu el, ce ar trebui sa fac?
Răspuns la 24 Noiembrie 2018 22:24 pentru întrebarea:
Cat m-ar costa sa schimb displayul pe un j5 2017 black?
Dau funda
Răspuns la 24 Noiembrie 2018 13:31 pentru întrebarea:
Buna, ce băutura și in ce cantitate as putea lua pentru puțin curaj de alungul zilei?:)) doar sa prind puțin curaj, fără sa se observe ca am băut.Nu conduc.
Răspuns la 24 Noiembrie 2018 1:21 pentru întrebarea:
Am o problema cu contul google. Mi s-a stricat telefonul si nu stiu parola de la cont si cand dau "am uitat parola" imi da mail pe telefonul stricat. Ce pot face sa aflu parola?
Răspuns la 23 Noiembrie 2018 19:36 pentru întrebarea:
Buna buna! Am nevoie de ajutorul vostru. In perioada in care a inceput black friday am facut comanda de pe eMAG la un laptop. Cand mi- a ajuns acasa, am constatat ca se blocheaza. L- am returnat, ieri...? (mai mult)