Rank 34.029 din 1.575.120
Ajută oamenii din 27 Ian 2011
Ultima logare: 30 Ian 2014
Utilizator Senior
Răspuns la 10 Septembrie 2013 11:27 pentru întrebarea:
De ce ma simt atrasa de barbatii mult mai mari ca mine (19- 25) si nu de cei mai apropiati de varsta mea (15- 16)?
Mi se pare ca am ce vorbi cu un barbat decat cu un pusti care imi spune numai "cf?", ...? (mai mult)
Răspuns la 9 Septembrie 2013 18:59 pentru întrebarea:
De ce nu ne plac fetele cum le placem noi pe ele?
(adica noi ne gandim la fete mai tot timpu, suntem foarte "disperati dupa ele" etc...)
FUNDA!
Răspuns la 9 Septembrie 2013 18:45 pentru întrebarea:
Am 14 ani si sunt impreuna de 2 ani cu un baiat de 16 ani. In tot timpul acesta el mi- a dovedit ca ma iubeste si ca pot avea incredere in el. Amandoi suntem virgini si ne dorim sa ne incepem...? (mai mult)
Răspuns la 9 Septembrie 2013 15:03 pentru întrebarea:
Am si eu nevoie de o parere:).Mie imi place de un baiat mai mare decat mine cu vreo 4 ani, eu avand 17 ani.Ne- am vazut prima oara intru- un loc pe care- l frecventam amandoi.Si pot scune ca mi- ...? (mai mult)
Răspuns la 9 Septembrie 2013 15:00 pentru întrebarea:
Am si eu nevoie de o parere:).Mie imi place de un baiat mai mare decat mine cu vreo 4 ani, eu avand 17 ani.Ne- am vazut prima oara intru- un loc pe care- l frecventam amandoi.Si pot scune ca mi- ...? (mai mult)
Răspuns la 9 Septembrie 2013 14:59 pentru întrebarea:
Răspuns la 9 Septembrie 2013 14:50 pentru întrebarea:
sper sa cititi pana la sfarsit.
ok. deci. am o problema cu un tip. el ma place de 3 ani si mai mereu ii spuneam ca nu il plac. in ultima vreme. de cand mi- a spus ca place alta fata. parca imi...? (mai mult)
Răspuns la 8 Septembrie 2013 23:09 pentru întrebarea:
Am 14 ani si sunt subtire in talie si am soldurile late si picioarele groase (partea de sus). Recent, mi- a aparut celulita. As vrea sa imi dati cateva remedii pentru celulita, sa imi spuneti...? (mai mult)
Răspuns la 8 Septembrie 2013 23:04 pentru întrebarea:
De ce ma simt atrasa de barbatii mult mai mari ca mine (19- 25) si nu de cei mai apropiati de varsta mea (15- 16)?
Mi se pare ca am ce vorbi cu un barbat decat cu un pusti care imi spune numai "cf?", ...? (mai mult)
Răspuns la 8 Septembrie 2013 22:49 pentru întrebarea:
Răspuns la 8 Septembrie 2013 22:47 pentru întrebarea:
Răspuns la 8 Septembrie 2013 22:45 pentru întrebarea:
Răspuns la 27 Ianuarie 2012 0:47 pentru întrebarea:
Am o dilema...De revelion am cunoscut un baiat mai mare dacat mine au am 15 ani iar el 20, ne.am imprietenit, am vb si am facut destule lucruri impreuna.De atunci am ramas prieteni vb pe mess pe? (mai mult)
Răspuns la 19 Ianuarie 2012 9:50 pentru întrebarea:
Care-i treaba cu fetele de 14 ani care le plac baietid e 18?
Răspuns la 26 Iunie 2011 21:48 pentru întrebarea:
Prima pers ce imi zice o comedie cool primeste funda.
Răspuns la 26 Iunie 2011 21:36 pentru întrebarea:
Folositi creme pentru fata? Daca da, care?
Răspuns la 26 Iunie 2011 14:28 pentru întrebarea:
Hey.toata lumea.Sunt fana a serialului "Totul pentru dans" si as vrea sa imi scrieti descrierea fiecarui episod
Multumesc anticipat!(scuzati categ.)
Răspuns la 26 Iunie 2011 14:25 pentru întrebarea:
Hey.toata lumea.Sunt fana a serialului "Totul pentru dans" si as vrea sa imi scrieti descrierea fiecarui episod
Multumesc anticipat!(scuzati categ.)
Răspuns la 22 Iunie 2011 14:08 pentru întrebarea:
Si? Ce faceti in vacanta de vara?:)
Răspuns la 18 Iunie 2011 9:08 pentru întrebarea:
Cezara sau Anca va cuceri burlacul? [finala de joi]