Rank 3.876 din 1.574.955
Ajută oamenii din 24 Apr 2011
Ultima logare: 23 Iul 2017
Genul: Feminin
Utilizator Senior
Răspuns la 16 Iulie 2017 16:44 pentru întrebarea:
Sunt la profil de filologie. Ma gândesc ca dupa a 12a sa dau la medicina. Am vreo sansa? Va rog sa imi dati răspunsuri mai detaliate.
Răspuns la 16 Iulie 2017 16:40 pentru întrebarea:
Cum pot scăpa de coșuri, folosesc mască neagră săptămânal și mă dau cu un creion verde de coșuri înainte de culcare, dar parca tot nu dispar toate. Știți cumva vreo mască naturala care ...? (mai mult)
Răspuns la 26 Septembrie 2011 23:07 pentru întrebarea:
scuzati cat. am 13 ani cum as putea sa o conving pe mami sa ma lase la ziua lu o fata toata noaptea vin mai multi prieteni vreo 3 si fete multe ii peste 4 luni ziceti-mi variante sau orice heelp...? (mai mult)
Răspuns la 25 Septembrie 2011 17:26 pentru întrebarea:
ce inseamna pentru voi dragostea?
Răspuns la 25 Septembrie 2011 17:23 pentru întrebarea:
Buna TPU:*
Am si eu nevoie de un sfat...va rog mult de tot.
Este vorba de un baiat care il iubesc si ma iubeste dar nu cred ca indeajuns:))El este Madalyn. ultima oara am stat de cat o luna dar nu este? (mai mult)
Răspuns la 18 Septembrie 2011 16:54 pentru întrebarea:
Hello! Am si eu o problema.nu obisnuiesc sa imi expun problemele in fata unor oameni pe care nu ii cunosc dar acum chiar nu stiu ce sa fac. poate imi dati voi o solutie:). Prietenul meu s-a de spartit de...? (mai mult)
Răspuns la 13 Septembrie 2011 17:17 pentru întrebarea:
Sunt din pitesti si sunt ciclist de performanta si in fiecare weekend merg undeva departe. weekendul trecut am fost pe transfagarasan prin padure si prin putine localitati.pe tot traseul nu am...? (mai mult)
Răspuns la 13 Septembrie 2011 17:13 pentru întrebarea:
Acum am intrat pe a9-a.Sunt total dezorientata, colegi noi pe care-i simt ca-mi sunt dusmani nu colegi, profesori noi, severi.Eram obisnuita cu cei din generala si cu colegi si profii.Nici nu-mi...? (mai mult)
Răspuns la 10 Septembrie 2011 19:12 pentru întrebarea:
sper ca am incadrat bine.la "shopping".
Stie cineva in ce magazin pot gasi si eu " Bourbon "? e o bautura.ca un fel de whisky.decat ca am intrebat peste tot si nimic :|
Răspuns la 10 Septembrie 2011 19:11 pentru întrebarea:
Poate parea o intrebare stupida, dar, totusi, credeti ca la betie baietii sunt mai sinceri si spun ceea ce cred cu adevarat? ieri m-a sunat seara un baiat pe care il plac si mi-a spus multe lucruri,...? (mai mult)
Răspuns la 10 Septembrie 2011 19:09 pentru întrebarea:
Hey:) acum ca baiatul de care imi place nu mai are prietena, ma gandeam sa trec la actiune, pana cand nu e prea tarziu.Chiar daca fac vreo gafa oricum stiu ca n-am nimic de pierdut daca incerc, dar partea...? (mai mult)
Răspuns la 10 Septembrie 2011 19:07 pentru întrebarea:
Primul care posteaza ceva aici dau FuNda!:]
Răspuns la 6 Septembrie 2011 14:19 pentru întrebarea:
Când nu vrei, dar vrei să vrei, cum te faci să vrei?
Răspuns la 5 Septembrie 2011 13:23 pentru întrebarea:
In ultima vreme am observat un numar imens de minore care posteaza poze cu ele pe hi5 facebook sau alte situri din astea nu inteleg de ce o fac sunt patetice cum dracu le-o crescut parinti?
Răspuns la 1 Septembrie 2011 13:28 pentru întrebarea:
Imi puteti formula propozitii cu cuvintele: stele, fantasma, templu, crivat?
va rog din inima
nu schimbati sensul cuv.
funda
Răspuns la 1 Septembrie 2011 13:25 pentru întrebarea:
Pana la cati ani ar bine sa crezi ca esti mic?
Răspuns la 1 Septembrie 2011 13:24 pentru întrebarea:
BUNA TPU, ce melodii gen cargo-ploaia stiti?
Răspuns la 1 Septembrie 2011 13:23 pentru întrebarea:
puteti sa-mi spuneti cum se cheama melodia de la inceputul videoclipului cantata de negrul acela? daca puteti sa imi dati si un link plz :D
http://romaniiautalent.protv.ro/video/vino-la-preselectiile-romanii-au-talent-timisoara-30-august-hotel-continental.html...? (mai mult)
Răspuns la 1 Septembrie 2011 13:16 pentru întrebarea:
Daca dati click aici va ros sa raspundeti serios, nu evitati intreabrea mea ( pentru cei seriosi)
Va rog. sper sa intelegeti povestioara mea.si sa ma ajutati.:(( il iubesc enorm.si nu vreau sa-l pierd....? (mai mult)
Răspuns la 1 Septembrie 2011 13:09 pentru întrebarea:
Chisturile ovariene provoaca infertilitatea? sau daca totusi raman insarcinata exista riscul de a pierde sarcina din cauza chisturilor?
Răspuns la 1 Septembrie 2011 13:08 pentru întrebarea:
De curiozitate, voi unde ati ascunde un cadavru?
Răspuns la 1 Septembrie 2011 13:08 pentru întrebarea:
Ce parere aveti de raspunsul si eu la te iubesc?
Răspuns la 1 Septembrie 2011 13:07 pentru întrebarea:
Hey! Am cateva intrebari in legatura cu inceperea scolii... Spuneti-mi cum v-ati pregatit voi:
1. V-ati cumparat poseta sau ghiozdan?
2.Va luati poseta/ghiozdanul in prima zi?
3.Cum va imbracati in prima? (mai mult)