Rank 1.496 din 1.573.940
Ajută oamenii din 28 Iun 2011
Ultima logare: 20 Dec 2017
Din: C:\windows\system32
Utilizator Senior
Offline acum
Răspuns la 9 Decembrie 2017 10:31 pentru întrebarea:
Exista posibilitatea ca o placa video sa nu fie compatibila cu un pc?
Răspuns la 19 Septembrie 2016 10:34 pentru întrebarea:
am un ps4 si nu stiu daca ar fi bine să conectez un maus si o tastatura si daca e vreo posibilitate sa le pot conecta
Răspuns la 19 Septembrie 2016 10:21 pentru întrebarea:
Am jocul clans of clans si nu stiu ce sa fact sa mearga can nu merge.
Răspuns la 19 Septembrie 2016 10:17 pentru întrebarea:
Vreau sa cumpar bitcoins pentru cont vip pe site-ul ala fain de jocuri. Nu stiu cum sa fac. Nu am card si nici zebrapay in oras. Need help. Dau o invitatie celui care ma ajuta
Răspuns la 20 August 2015 18:15 pentru întrebarea:
Ma numesc Sorina si am 17 ani si 8 luni. Nu am cu cine sa ma sfatuiesc tocmai din cauza aceasta m- am decis sa apelez la sfaturile dumneavoastră, sperând ca răspunsurile sa fie sincere ...? (mai mult)
Răspuns la 20 August 2015 18:10 pentru întrebarea:
De ce nu pot instala windowsul pe laptop? Tin sa precizez ca am incercat cu 5 cd-uri diferitede w7 ...aceeasi problema..asteapta sa se incarce dar degeaba asa ramane! Dau funda.!
Răspuns la 20 August 2015 17:52 pentru întrebarea:
Cine imi da un program de randat de folosit usor primeste funda, daca se poate si tutorial, videourile sunt facute cu Fraps.
Răspuns la 20 August 2015 17:46 pentru întrebarea:
Am mai multe lantisoare. Le-am purtat si am transpirat, iar ele s-au decolorat putin. ce as putea sa fac cu ele sa fie iar auri? exista ceva spray sau whatever?
Răspuns la 16 Decembrie 2014 11:35 pentru întrebarea:
Stie cineva un tutorial sau sa- mi explice cum pot face un videoclip cu o poza (oarecare) in care poza sa virbreze pe linia melodia, si la bass? Sper ca intelegeti ce vreau sa zic.Dau funda!
...? (mai mult)
Răspuns la 16 Decembrie 2014 11:32 pentru întrebarea:
Care stie niste cheats pentru dark souls 2 si cum le pot baga as vrea ceva gen viata infinita?
Răspuns la 16 Decembrie 2014 11:30 pentru întrebarea:
Salut lume! Am o mica nelamurire ...Intru in bara de START dau pe RUN scriu "dxdiag" simi apare un folder sus dau pe DISPLAY bun pana aici stiu cami arata informatii despre calculator
Dar unde scrie...? (mai mult)
Răspuns la 16 Decembrie 2014 11:22 pentru întrebarea:
Salut tuturor aș doresc să mă învăț sa desenez 2D la calculator și pentru asta doresc să mă ajutați :
- să aflu ceva programe în care poți desena
- și ceva lecții video pentru a mă...? (mai mult)
Răspuns la 11 Decembrie 2014 9:41 pentru întrebarea:
Acum o saptamana telefonul meu s-a actualizat si mi-a sters toate contactele... Cum pot sa fac sa le iau inapoi?
Răspuns la 11 Decembrie 2014 9:38 pentru întrebarea:
Vreau sa stiu cum sa fac sa se auda la laptopul meu cu Windows 7 (Limba Romana) sa fac sa se auda. pentru ca nu se aude deloc nici pe internet nici pe desktop
Răspuns la 10 Decembrie 2014 9:17 pentru întrebarea:
Cand deschid pc-ul la deschiderea windows-ului imi cere sa apas tasta F2. ce trebuie sa fac? multumesc!
Răspuns la 10 Decembrie 2014 9:14 pentru întrebarea:
Vreau sa stiu cum sa fac sa se auda la laptopul meu cu Windows 7 (Limba Romana) sa fac sa se auda. pentru ca nu se aude deloc nici pe internet nici pe desktop
Răspuns la 10 Decembrie 2014 9:08 pentru întrebarea:
Cate minute pot posta gratis pe youtobe ca am dat un link si imi spunea ca pot filma mai mult de 15 min dar nush limita.
Răspuns la 10 Decembrie 2014 9:04 pentru întrebarea:
Am de facut un proiect power point si trebuie sa pun si muzica. am reusit sa o pun pe primul slide, dar nu stiu cum s- o fac sa mearga in continu(am pus- o si pe restul, dar cand mut pagina incepe...? (mai mult)
Răspuns la 10 Decembrie 2014 9:02 pentru întrebarea:
Are cineva idee de ce imi apare eroarea asta -->> http://tinypic.com/view.php?pic=347wxom&s=8#.VId40DGsVis?