Rank 34.525 din 1.575.055
Ajută oamenii din 6 Dec 2011
Ultima logare: 26 Mai 2013
Utilizator Junior
Răspuns la 16 Mai 2013 22:08 pentru întrebarea:
Pentru banchet.:D Rochie alba, pantofi roz, par lung. Idei de coafuri si feluri in care sa ma machiez?:*
Răspuns la 27 Decembrie 2012 19:25 pentru întrebarea:
Hey, am si eu niste casti de telefon, iar cand le cuplez la PC nu se aude bine.
Nu stiti cum sa fac sa se auda bine?
Ca sa se auda cum trebuie trebuie sa apas un buton al castilor, si nu pot sta...? (mai mult)
Răspuns la 27 Decembrie 2012 19:22 pentru întrebarea:
Dupa liceu exista o facultate sau specializare, ceva care sa aiba legatura cu limba spaniola?(in Romania)
Răspuns la 27 Decembrie 2012 19:21 pentru întrebarea:
V-a placut ce ati primit de Craciun? sincer?
Răspuns la 26 Octombrie 2012 14:28 pentru întrebarea:
Ati avut vreodata o relatie cu un coleg in timpul scolii? Cun va comportati in clasa? :)
Răspuns la 30 Septembrie 2012 21:25 pentru întrebarea:
Hello TPU! Cea mai tare intrebare...ce le injecteaza Dexter victimelor in gat ca sa adoarma?
Răspuns la 27 Septembrie 2012 22:08 pentru întrebarea:
Heii.
Cine imi poate spune cateva melodii?:o3
[ Genul : Rap, Dubstep, Rock, Hip - Hop ]
Dau funda.:x
Răspuns la 21 Septembrie 2012 21:29 pentru întrebarea:
Hey TPU1 scuza- ti de categorie dar am o mare problema.Sunt de mult timp impreuna cu un baiat de 21 de ani am facut- o doar odata dar si atunci din greseala, acum el ma convinge sa o facem iar la dinsul...? (mai mult)
Răspuns la 21 Septembrie 2012 21:16 pentru întrebarea:
Nu stiu de ce baiatul pe care il plac se poarta cateodata foarte frumos si vorbeste cu mine si ma face sa rad iar alteori nici un cuvant nu imi spune. Oare de ce? El stie ca il plac. FUNDA!
Răspuns la 18 Septembrie 2012 20:59 pentru întrebarea:
Hei! fetelor voi cand ati avut primul sarut?
Răspuns la 17 Septembrie 2012 0:27 pentru întrebarea:
Buna TPU as vrea sa stiu ce intamplari haioase ati avut la scoala, afara cu prietenii. Cea mai frumoasa intamplare FUNDA.
P.S. As vrea sa povestiti mai detaliat.
Răspuns la 17 Septembrie 2012 0:14 pentru întrebarea:
Ce faceti cand vi se face dor de persoana iubita si ea este indiferenta cu tine?
Răspuns la 16 Septembrie 2012 15:33 pentru întrebarea:
Vreau sa vorbesc cu cineva care are experienta in ce priveste relatiile de cuplu si chiar a trait sau poate chiar inca traieste relatii autentice bazate pe iubire, incredere, respect si angajament.
...? (mai mult)
Răspuns la 15 Septembrie 2012 21:50 pentru întrebarea:
Cum iti dai seama daca un baiat te place dupa prima intalnire?
Răspuns la 15 Septembrie 2012 21:46 pentru întrebarea:
Am o problema...imi place de un baiat:x dar prieteni mei nu il place.ce pot face? Prieteni mei nu il suporta dar mie imi place de el? imi dati un sfat va rog frumos...
Răspuns la 8 Septembrie 2012 23:09 pentru întrebarea:
Daca prietenul meu nu ma mai cauta asa de des? Si ne vedem 2 ore pe zi credeti ca vrea sa terminam relatia? sunt semne ca vrea sa ne oprim aici?
Răspuns la 8 Septembrie 2012 23:04 pentru întrebarea:
1 Nu striu ce sa fac sunt virgina afara si umbrele mea se misca! Ce sa fac?
Răspuns la 6 Septembrie 2012 13:07 pentru întrebarea:
Am 16 ani... si stu cu un baiat de 1 an. eu mi- as dori sa fac cu el dragoste, pentru ca simtim amandoi. Problema este ca sunt virgina, si mi- e frica de durere, de parinti, sa nu afle.si mi-...? (mai mult)
Răspuns la 6 Septembrie 2012 12:22 pentru întrebarea:
Vreau si eu niste statusuri :) Imi plac cele care au multe emoticoane :d. Nu conteaza de care numai ca vreau sa aiba multe emoticoane, sa fie multe si sa fie noi! Multumesc antipipat
Dau fundita...? (mai mult)
Răspuns la 6 Septembrie 2012 12:19 pentru întrebarea:
Vreau si eu niste statusuri :) Imi plac cele care au multe emoticoane :d. Nu conteaza de care numai ca vreau sa aiba multe emoticoane, sa fie multe si sa fie noi! Multumesc antipipat
Dau fundita...? (mai mult)