Rank 3.872 din 1.574.466
Ajută oamenii din 23 Nov 2012
Ultima logare: 16 Iul 2016
Din: New york
Utilizator Senior
Răspuns la 18 Noiembrie 2014 16:49 pentru întrebarea:
Heii TPU!
Imi dati si mie cuvinte care rimeaza cu 'day'?
*bineînteles, in engleza*.
URGENT!
Răspuns la 24 Februarie 2014 15:51 pentru întrebarea:
Buna dragilor! Va rog frumos sa ma ajutati! Deci am o super problema, eu sunt inalta 1, 78 slaba 50 de kg si in clasa a 9a ..problema e ca ieri m- am certat cu un prieten ( fost prieten acum ) si ...? (mai mult)
Răspuns la 16 Noiembrie 2013 22:48 pentru întrebarea:
HEY BUNA! am un caine bichon maltese si nu stiu cum sa ma joc cu ea.nu stiu in primul rand cu se dreseaza.si daca ati putea sa ma ajutati ar fi super
sa nu uit,,, FUNDA la cel mai bun raspuns! :*
Răspuns la 12 Noiembrie 2013 19:04 pentru întrebarea:
La ce distanta de la ochi trebuie asezata o oglinda plana pentru a vedea imagine clara a ochilor?
Răspuns la 10 Noiembrie 2013 21:30 pentru întrebarea:
de ce nu-mi mai apare pe pagina de la google, traducerea?
Răspuns la 10 Noiembrie 2013 20:52 pentru întrebarea:
Ce meserie vi se pare mai frumoasa, si pe care ati alege-o?
Avocat sau jurnalist?
Eu sunt fata! :3 De ce ati alege aceasta meserie?
Răspuns la 10 Noiembrie 2013 10:16 pentru întrebarea:
Stiti niste intrebari foarte grele de logica?
Răspuns la 9 Noiembrie 2013 19:45 pentru întrebarea:
Salut.deci...cum schimb poza de la profil? ( profilu din TPU )
Răspuns la 8 Noiembrie 2013 19:40 pentru întrebarea:
Cine poate sa imi dea link-ul unui magazin de tricouri personalizate? Trebuie neaparat sa fie seriosi cand e vorba de livrare.
Răspuns la 7 Noiembrie 2013 14:45 pentru întrebarea:
deci aseara mi- am zgariat o alunita pe spate, am curs sange, si am aplicat pe vata niste spirt si am tinut strans acolo. Azi am vazut ca nu se observa nimic ciudat la el, nu s- a umflat, nu...? (mai mult)
Răspuns la 7 Noiembrie 2013 14:34 pentru întrebarea:
Salut am si eu o pisica si mai vreau sa imi iau una dar se bat ce pot face
Răspuns la 6 Noiembrie 2013 18:36 pentru întrebarea:
Cum aflu ce marime se potriveste la pantaloni daca am de ales M L XL XXL? :| funda
Răspuns la 3 Noiembrie 2013 16:09 pentru întrebarea:
Hey ya :3. Timp de 12 ani si ceva, am trait numai cu pisici :d. Insa, de o saptamana motanul meu a murit. Mama nu mai vrea sa vada pisici, si nici bunica. Eu cu tata iubim extrem de mult cainii ♥....? (mai mult)
Răspuns la 30 Octombrie 2013 16:41 pentru întrebarea:
Care e forma de trecut a verbului "to hug"?
Răspuns la 28 Octombrie 2013 16:38 pentru întrebarea:
am o intrebare....am nevoie urgenta de niste idei.eu dau party de halloween acasa si am pus ceva desene infricosatoare pe pereti si am agatat niste fantomite pe tavan, dar, am nevoie de ajutor,...? (mai mult)
Răspuns la 30 Septembrie 2013 19:37 pentru întrebarea:
am o tema la scoala si imi cere sa fac o caricatura in care personajul sa fie cascat/cascata. Ceva idei despre cum sa desenez? Ori imagini?
Funda la cel mai bun raspuns!
Răspuns la 28 Septembrie 2013 21:05 pentru întrebarea:
Dau funda cui imi spune la ce ora si pe ce canal este emisiune te cunosc de undeva.Cel mai rapid si cel mai corect raspuns este premiat
Răspuns la 28 Septembrie 2013 16:45 pentru întrebarea:
TPU va rog sa-mi spuneti ce inseamnab urmatoarele abrevieri
a.c.; Al.; Dvs.; dvs.; M.S.; N.B.; nr.crt.; P.S.; P.S.S; S.R.L.
OFER FUNDA
Răspuns la 28 Septembrie 2013 12:46 pentru întrebarea:
Cum sa-i explic frizerului sa ma tunda ca in imaginea aceasta fara sa i-o arat. Dau funda!
http://www.sepoarta.ro/frumusete/coafuri-frizuri-tunsori-barbati/Poze/coafuri-frizuri-barbati-23.jpg
Răspuns la 26 Septembrie 2013 20:59 pentru întrebarea:
Bunaaa :).Am o intrebare:Vreau sa fac benzi desenate(nu vreau sa ma laud, dar am talent la desen), si cum sa fac, stiti voi, ca personajele sa fiu copiate? Adica ca sa arate la fel personajele intr-...? (mai mult)
Răspuns la 26 Mai 2013 18:16 pentru întrebarea:
Ce cuvant iti trece prin minte acum?
Cine raspunde primul primeste funda, promit :>.
Răspuns la 1 Aprilie 2013 22:09 pentru întrebarea:
Cum pot sa am un cerc in jurul avatarului meu de la imvu? Sau cum se numeste, ca sa stiu sa-l caut la shop.
Funda!
Răspuns la 1 Aprilie 2013 21:46 pentru întrebarea:
NEata TPU ma puteti ajuta si pe mine va rog? imi puteti zice un program usor de editat filme vreau doar sa lipesc 2 parti sa o fac una stit Funda