raducanumihaela
Rank 14.022 din 1.575.068
Ajută oamenii din 17 Apr 2012
Ultima logare: 5 Ian 2015
Utilizator Senior
Răspuns la 11 Mai 2012 16:25 pentru întrebarea: Am o problema si as vrea sa ma ajutati(OFER FUNDA).Am o prietena cu care ma inteleg foarte bine si suntem in aceeasi clasa, aceeasi banca...iar colegii spun ca suntem nedespartite si ne zic cip si? (mai mult)
Răspuns la 27 Aprilie 2012 16:43 pentru întrebarea: Hey buna TPU stiti cum e sa aveti un/o prieten(a) buna adica ceva de genu bff si sa il ajuti mult ceva de genu ii faci lipeala cu baiatul pe care il placi cum am facut eu si de fiecare dada cand s-au certat...? (mai mult)
Răspuns la 25 Aprilie 2012 17:02 pentru întrebarea: mi-a dat bunica o cartela pe abonament, acum recent si am vrut sa intru pe net :d ideea e ca nu prindeam nici WIFI, dar netul mergea. E posibil sa ii fi facut cost? Sau...? (mai mult)
Răspuns la 18 Aprilie 2012 10:59 pentru întrebarea: Buna ziua colegi TPU.Am si eu o problema mi-am instalat windows 8 si nu-mi merge microfonul si camera restul merge perfectt! Imi puteti spune de ce cand vreau sa dau web pw mes sau sa vb cu microfonul se...? (mai mult)