Nimic nu se compara cu dragostea, de aceia cadoul ideal ar fi sa-ti petreci toata ziua cu persoana iubita si sa-i arati cat de mult o/il iubesti si ce mult inseamna pentru tine!
Sa petrec cat mai mult timp cu el in acea zi! Dragostea e cel mai pretios cadou, dar nu poate fi cumparat cu bani.
Deja ne-am daruit cel mai frumos cadou : promisiunea de a ne tine in brate si cand vom avea nepoti sau stranepoti.
Buna seara!
O imimioara de ciocolata facuta de manuta mea.Adica luat ciocolata de menaj, topit, pus apoi intr-o forma inimioara iar pe deasupra, ornat cu ciocolata alba o declaratie de dragoste....proprie.Spre seara m-as inveli in frisca... sper sa nu ma lipesc de lenjerie, ci doar de el
O seara placuta!
Cadoul ideal a fost deja daruit: inima lui/ei. Acesta consider eu ca este cel mai de pret cadou pe care l-ai putea darui persoanei iubite.
Cred ca cadoul ideal de Valentine's Day pentru persoana iubita este cererea in casatorie.
Cadoul ideal de Valentine's Day pentru jumatatea mea ar fi: o carte buna, o imbratisare tandra, o sarutare suava, un "Te iubesc" spus din toata inima si "Ti-am mai spus, iti spun si iti voi spune, da, vreau sa imbatranesc langa tine!"
Trebuie ca sa ii dai o floare si sa o saruti... Dar primesc ceva daca este bine?
Depinde de cat timp suntem impreuna dar as face un videoclip cu toate pozele care ne amintesc de toate glumele tachinarile facute impreuna, un album cu pozele noastre
Niciun cadou nu se compara cu o dragoste, dar un cantec, o declaratie de dragoste si un pupic sunt suficiente.
Eu zic ca nimic nu se compara cu dragostea si e cel mai frumos cadou dar poti sa-i dai un sarut un lantisor cu voi doi in care sa aiba doua jumatati una cu tine si cealalta cu voi doi
Eu una i-aş face ca această zi să fie cea mia fericită din tot anul. Chiar mai fericită decât ziua lui. I-aş lua ceea ce ştiu că şi-a dorit întotdeauna. Un căţeluş. Mama lui avea unul şi acum, cum ea s-a mutat departe ar vrea ceva care să-i aducă aminte de ea. Consider că ar fi cel mai frumos cadou. Şi i-aş mai da, şi ca un copil micuţ şi sensibil ce sunt, o felicitare făcută manul şi ciocolată. Ce contează că nu or să iasa bine?! Contează că am pus suflet în ele, că mi-am ocupat marea majoritate a timpului pentru a le face.
Sa-i oferi toata dragostea ta + sa petreci o zi impreuna cu ea. Asta cred ca ar fi cel mai frumos cadou.