Întrebare recomandată | TPU.ro a întrebat:

Care-ar fi cadoul ideal de Valentine's Day pentru cine iubesti?

46 răspunsuri:
| lpavel a răspuns:

Nimic nu se compara cu dragostea, de aceia cadoul ideal ar fi sa-ti petreci toata ziua cu persoana iubita si sa-i arati cat de mult o/il iubesti si ce mult inseamna pentru tine!

| LightOfDeath a răspuns:

Sa petrec cat mai mult timp cu el in acea zi! Dragostea e cel mai pretios cadou, dar nu poate fi cumparat cu bani.

| sofisis a răspuns:

Deja ne-am daruit cel mai frumos cadou : promisiunea de a ne tine in brate si cand vom avea nepoti sau stranepoti.

| Crocodilul01 a răspuns:

Un catelus

| Havok83 a răspuns:

Un cadou ideal ar fi simpla mea prezenta dar si niste activitati potrivite.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Chiar ei, unul pentru celalalt. Nimic nu e mai frumos decat sa-ti petreci timpul cu persoana iubita.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna seara!
O imimioara de ciocolata facuta de manuta mea.Adica luat ciocolata de menaj, topit, pus apoi intr-o forma inimioara iar pe deasupra, ornat cu ciocolata alba o declaratie de dragoste....proprie.Spre seara m-as inveli in frisca... sper sa nu ma lipesc de lenjerie, ci doar de ellaughing
O seara placuta!

| DarkJoice a răspuns:

Cadoul ideal a fost deja daruit: inima lui/ei. Acesta consider eu ca este cel mai de pret cadou pe care l-ai putea darui persoanei iubite.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
O cină romantică.
Pa, pa.

| LoraELEoNoRa a răspuns:

Cred ca cadoul ideal de Valentine's Day pentru persoana iubita este cererea in casatorie.

| Lavinie a răspuns:

Cadoul ideal de Valentine's Day pentru jumatatea mea ar fi: o carte buna, o imbratisare tandra, o sarutare suava, un "Te iubesc" spus din toata inima si "Ti-am mai spus, iti spun si iti voi spune, da, vreau sa imbatranesc langa tine!"puppy dog eyes love struck

| faramatania a răspuns:

Un parfum (Unique Man by Otto Kern)

| Andrey33333333333 a răspuns:

Trebuie ca sa ii dai o floare si sa o saruti... Dar primesc ceva daca este bine?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu laughing

| LoVeYoUtO a răspuns:

Depinde de cat timp suntem impreuna dar as face un videoclip cu toate pozele care ne amintesc de toate glumele tachinarile facute impreuna, un album cu pozele noastre

| LoVeYoUtO a răspuns (pentru LoVeYoUtO):

Si o inima de sticla cu un lichid in ea cu poza noastra

| mgtow a răspuns:

O lenjerie de pat roz.

| Alle99skumpika a răspuns:

Sa stau cu el in acea zi si sa nu ne despartim

| mona a răspuns:

O cina romantica, sampanie, etc

| Alexandra200310 a răspuns:

Un pupic.

| Ciocolina a răspuns:

Niciun cadou nu se compara cu o dragoste, dar un cantec, o declaratie de dragoste si un pupic sunt suficiente.

| c0cKaina a răspuns:

O cutie de ciocolata milka in forma de inima

| mariusice a răspuns:

Un bilet dus in africa, glumesc.

| Iancu_Adrian_1980 a răspuns:

Dragoetea si pasiunea de a iubi

| Rotaru_Ionut_1990 a răspuns:

Eu zic ca nimic nu se compara cu dragostea si e cel mai frumos cadou dar poti sa-i dai un sarut un lantisor cu voi doi in care sa aiba doua jumatati una cu tine si cealalta cu voi doi

| DevinKing a răspuns:

Ii daruiesti locul de veci.

| JaDiDaTa a răspuns:

Eu una i-aş face ca această zi să fie cea mia fericită din tot anul. Chiar mai fericită decât ziua lui. I-aş lua ceea ce ştiu că şi-a dorit întotdeauna. Un căţeluş. Mama lui avea unul şi acum, cum ea s-a mutat departe ar vrea ceva care să-i aducă aminte de ea. Consider că ar fi cel mai frumos cadou. Şi i-aş mai da, şi ca un copil micuţ şi sensibil ce sunt, o felicitare făcută manul şi ciocolată. Ce contează că nu or să iasa bine?! Contează că am pus suflet în ele, că mi-am ocupat marea majoritate a timpului pentru a le face. happy

| AleexNC a răspuns:

Sa-i oferi toata dragostea ta + sa petreci o zi impreuna cu ea. Asta cred ca ar fi cel mai frumos cadou. happy

| Danyela_Natalia_2000 a răspuns:

Dragostea ta.

Întrebări similare