E drept ca iubirea trebuie sarbatorita in fiecare zi, insa de ce sa nu profitam de aceste zile speciale, dedicate ei? Cuvinte frumoase, cadouri simbolice sau o vacanta intr-un colt uitat de lume - toate pot reprezenta varianta ideala pentru un Valentine's Day reusit.
O zi perfectă ar fi aceea pe care aș petrece-o întreagă cu el - persoana iubită. Doar să-l vad și să-mi fie alaturi e de ajuns. Nu contează locul, nu contează ce facem. Contează doar să ne zâmbim unul altuia și să ne oferim sentimentul că iubim, că cealaltă persoană ne completează într-un mod perfect.
Ceva frumos se planuieste de mai mult timp! Si parerea mea este:ziua de Valentine's Dey, are un scenariu si trebuie respectat. Scenariul este: un trandafir frumos daruit persoanei iubite, o cine la lumina lumanarilor, multe surpize, o felicitare (cadou).Si acesta este scenariul care trebuie respectat!
Sa mergem in parc, sa vizionam un film romantic, sa luam o cina romantica, sa dormim impreuna.
Pai, cam acesta ar fi planul meu:
1) Trezirea iubitului ajutată de o găleată de apă rece;
2) În bucătărie, bătaie cu făină;
3) Plimbare prin parc;
4) Mergerea într-un parc de distracții, unde să încercăm toate chestiile de pe acolo, atrăgând și priviri care să ne indice că oamenii ne consideră nebuni;
5) Vizionarea unui film de groază la cinema;
6) Party monstru doar voi doi, acasă;
7)Să adormi în brațele iubitului tău;
Sa mergem la un picnic pe plaja, iar in loc de rogojina multe petale de trandafir
10 pasi, pentru o zi ideala cu el :
1. "Buna dimineata iubito"
2. Micul dejun facut de el
3. Plimbare in parc, sau ca barca pe un lac plin cu lebede
4. Partea in care ne facem cadouri (nu scumpe, ci doar facute de noi, la care am muncit)
5. Sa mergem intr.un parc de distractii pentru copii (pentru ca sunt o fire copilaroasa si el iubeste asta la mine)
6. Ne "dragalim" nonstop
7. Cina Romantica
8. Seara romantica
9. Sa adorm in bratele lui
10. inainte de culcare sa ne spunem : Te IUBESC
perfect day din perspectiva mea
Un mesaj dragut de dimineata, un trandafir, o plimbare prin parc sau un film, dupa sa ma duca acasa si un sarut de "larevedere".
Dimineata cand ne trezim sa ne bata soarele in ochi si sa ne gaseasca pe amandoi cu trupurile apropiate unul de celalalt si sa ne incepem ziua bine cu un sarut apasat. Dupa aceea sa vizitam un parc, sa ne relaxam sau sa ne dam in leagane ca sa ne aduca aminte de timpurile copilariei , sa facem poze strambandu-ne Apoi sa mergem intr-un mall sa ne incantam privirile cu tot felul de lucruri frumoase si, poate, sa ne si innoim. Urmeaza o odihna si seara o cina romantica la noi acasa, cu petale de trandafir peste tot, lumanari aprinse, parfum de casa care sa ne invioreze. Dupa, sa-mi ofere un ursulet de plus pe care sa scrie ''Will you be my valentine forever?''
Dimineata,sa ma trezesc si el sa ma pupe pe obraz spunand ''Neata!'' cu zambetul lui fermecator pe fata, apoi sa mergem sa mancam clatite facute impreuna♥ dupa care sa mergem sa ne uitam la un film la cinema:3
Dupa amiaza sa mergem in parc plimbandu-ne in timp ce ne tinem de mana si vorbind despre noi sau despre tot ce s-a mai intamplat, apoi sa ne plimbam cu o tresura trasa de doi cai albi frumosi, ca in final mai spre seara sa mancam inghetata si daca mi se face frig sa imi dea jacheta.
Seara sa mergem la un frumos restaurant unde sa savuram o cina romantica iar la final sa mancam o prajitura impreuna♥.♥ La finalul cinei sa ne dam cadourile apoi sa mergem acasa si sa ne uitam iar la un film romantic dar si comedie/sau un film de groaza.Cam asa s-ar termina seara, dormind impreuna imbratisati♥:3
Ne Intalnim La 12 si mergem in parc pentru un picnic apio mergem la un film si pe la 7-8 mergem la o cina romantic si mergem la un hotel
Mi-as dori sa stam o zi intreaga si sa ne spunem toate secretele, apoi sa radem, apoi sa mergem cu trenul, undeva fara tinta, sa coboram la prima gara si sa cautam ghiocei, apoi sa mancam ceva, sa radem, apoi sa ne intoarcem acasa...
Sa ma trezesc sub privirea lui care sa`mi spuna "Buna dimineata iubire ", un sarut pe frunte, o imbratisare calda dupa un mic dejun plin de zambete, o plimbare in parc, amintiri frumoase, multe rasete, saruturi neasteptate, imbratisari cu multa dragoste, si in final un film romantic.