Iubesc totul la el:-incapatanarea și darzenia cu,care iși tratează responsabilitățile si promisiunile; -loialitatea și bunatatea sufletească de care da dovada strofocandu-se zilnic pentru ca noua sa ne fie bine; -faptul ca isi pune familia pe primul plan,de unde da dovada de iubire sincera; -ochii sai albastrii care imi soptesc in fiecare secunda un sincer si raspicat „Te Iubesc"; -Zambetul sau nepretuit atunci cand ma vede exact asa cum sunt eu cand deschid ochii dimineata,nemachiata sau atunci cand vede bucuria schitandu-se delicat pe fata celor mici.Să aleg o singura trasatura este la fel cu a alege un singur fulg sclipitor de nea sau o singura raza calda a soarelui. Iubesc toate trasaturile sale,atat de personalitate, cat si fizice, il iubesc pe el exact asa cum este, cu calitati si defecte, ca oricare dintre noi!
Alunita de pe frunte. Dar adevarul este ca odata ce iti este iubita/iubit totul e perfect la el/ea ca doar na de aia il/o iubesti!
Pur si simplu el e raul din viata mea, la care nu as putea renunta, e acel rau care imi face bine!
kenzo007 întreabă: