Un fel de imposibil pentru Romania...
Nimic. Deja mi-a oferit tot ce aveam nevoie.dar daca trebuie musai ceva, o sampanie si un tort bun in forma de inima
Buna seara!
De Valentine's Day, imi doresc in primul rand iubire si atentie (ca orice femeie de astfel). Nu am avut niciodata posibilitati prea mari, dar am avut iubire si respect unul pentru celalalt. Si suntem impreuna de 3 ani aproape. Daca ar fi sa imi doresc ceva, mi-as dori ca viata sa nu ne schimbe si sa ramanem mereu la fel de indragostiti cum suntem azi. Asadar: pe el mi-l doresc de Valentine's Day; doar de el am nevoie ca sa fiu fericita.De Valentine's Day, as gati mancarea lui preferata si am cina la lumina lumanarilor in intimitatea locuintei noastre. As purta o rochie care sa ii incite simturile si l-as intampina in prag cu un sarut pasional, spunandu-mi ca sunt de frumoasa, sorbiindu-ma din priviri toata seara, ciocnind paharele cu sampanie, daruindu-i un ceas de mana (ca pe celalalt l-a pierdut), spunandu-mi apoi ca mi-a luat un cadou frumos dar ca l-a uitat in dormitor... unde vom petrece mai apoi o noapte de vis... Iar dimineata ne-ar gasi imbratisati.Cam asa imi imaginez seara de Valentine's Day cu persoana iubita. Cu siguranta ar fi mult mai frumos pentru ca de fiecare data mi-a intrecut asteptarile.
O seara buna!
O mica atentie gen un ursulet de plus, o pernuta sau o scrisorica Cu scrisul lui oribil de stangaci ))
Pai... la 20 de ani ai mei...cred ca un sex oral ar fi ok.
nu cred ca ma insor cu ea. chiar de-ar fi nu ma deranjeaza.
N-as vrea nimic. Toate lucrurile pe care le poti primi sunt trecatoare. Nu am nevoie de tot felul de chestii cumparate la repezeala din primul magazin. Imi este de ajuns dragostea lui pentru mine!
Nu numai de Valentine`s Day in tot timpul am nevoie de iubirea neconditionata a persoanei iubite
O zi impreuna doar noi 2, o bratara /un inel... ceva sa ne simbolizeze dragostea
Timp nelimitat alaturi de el, timp in care sa ne iubim si sa ne intelegem! Asta m-ar face cea mai fericita femeie. Ar fi cadoul perfect.
Hmm...un ursulet de plus, o pereche de 'bijuterii', o ciocolata si ceva surpriza.
dianna_8858 întreabă: