Nimic. Deja mi-a oferit tot ce aveam nevoie.dar daca trebuie musai ceva, o sampanie si un tort bun in forma de inima
Pai... la 20 de ani ai mei...cred ca un sex oral ar fi ok.
nu cred ca ma insor cu ea. chiar de-ar fi nu ma deranjeaza.
O mica atentie gen un ursulet de plus, o pernuta sau o scrisorica Cu scrisul lui oribil de stangaci
))
Mi-ar fi de ajuns dacă și-ar petrece întreaga zi cu mine.Nu vreau plimbări scumpe cu limuzina,bomboane,trandafiri sau alte cadouri ca acestea, vreau doar o zi liniștită, fără muncă și fără bătăi de cap, pe care să o pierd privindu-i ochii albaștrii și zambetu-i drăgăstos.Cel mai frumos dar este iubirea și înțelegerea de care îmi dă dovadă zilnic și mai ales copiii, rodul iubirii noastre!
Nu numai de Valentine`s Day in tot timpul am nevoie de iubirea neconditionata a persoanei iubite
Nu lucrurile materiale te fac fericit!
Cel mai frumos cadou e dragostea sincera, intelegerea!
O gustare gen Finger Food. Poate fi ceva fantastic, deoarece ne putem hrani reciproc... ceea ce poate fi destul de distractiv si incitant in acelasi timp. Sa achiziona niste sortimente de vin, pe care nu le-am mai incercat niciodata si improvizeazam o degustare romantica( fiind amandoi niste degusori de vinuri) si la final un masaj cu uleiuri aromate.
Pai.poate o poza cu voi doi, intr-o rama in forma de inima, pe care sa scrie "Te iubesc, printeso!"
dianna_8858 întreabă: