"Te iubesc nu doar pentru ceea ce esti, ci pentru ceea ce sunt eu atunci cand sunt cu tine."
Http://i.imgur.com/ZkFJP6G.gif :'D
Chiar nu ma pricep la chestiile astea.
Să iubești sau să fii iubit nu înseamnă să ocupi un loc în inima cuiva, ci să creezi acolo un loc pe care nu îl poate ocupa nimeni.
Salut e singura propozitie pe care ti`o adresez, dar Te Iubesc este un cuvant magic pentru aman`2!
Tu nu esti un print, n-ai fost niciodata un print. Printii nu sunt perfecti, tu esti!
Povestea noastra nu s-a sfarsit, nu a inceput, nu continua. Suntem asemeni timpului, infinit, masurabil doar de privirile celorlalti.
Faptul că tu mă iubeşti, tăcut, neclintit, arzător, mă face să am o licărire permanentă-n priviri, mă face să mă simt cea mai frumoasă femeie de pe pământ!
Voi inceta sa te iubesc abia atunci cand un pictor surd va reusi sa picteze sunetul produs de o petala de trandafir in caderea ei in oceanul de cristal sau... poate nici atunci!
Tu esti toata lumea mea si toata lumea trebuie sa stie si ca te iubesc mult (si o poza cu noi doi pupandune)
De ziua indragostitilor tia-s da inima mea in dar findca te iubesc nespus de mult!
Se spune ca pinguinii raman cu jumatatea lor toata viata.
Vrei sa fii pinguinul meu?