Întrebare recomandată | TPU.ro a întrebat:

Ce mesaj ai pune pe un panou publicitar imens, special pentru jumatatea ta de Valentine's Day?

55 răspunsuri:
| Constantin_Aurel_1977 a răspuns:

Te iubesc esti iubirea vietii mele.

| AndreyutsaaDragutsaa20 a răspuns:

Te iubesc, dar tot vreau sa fiu cu tine.

| nutsa a răspuns:

Faptul că tu mă iubeşti, tăcut, neclintit, arzător, mă face să am o licărire permanentă-n priviri, mă face să mă simt cea mai frumoasă femeie de pe pământ!

| lizzyluizacristina a răspuns:

Tu esti toata lumea mea si toata lumea trebuie sa stie si ca te iubesc mult (si o poza cu noi doi pupandune)

| andrei1237 a răspuns:

Te iubesc si insemni totul pentru mine.

| IsabelaIssa a răspuns:

Happy happy! big grin Love you! ♥

| vladutzaM a răspuns:

Pui esti unul la un milion. te iubesc.

| puppyeyesss a răspuns:

„Sufletele noastre dansau, nevazute, intr-o lume concreta...„ N Stanescu.

| LexuDeea a răspuns:

Voi inceta sa te iubesc abia atunci cand un pictor surd va reusi sa picteze sunetul produs de o petala de trandafir in caderea ei in oceanul de cristal sau... poate nici atunci!

| Catherina a răspuns:

Te iubesc scumpule.

| kapraneagra2 a răspuns:

I love you baby!

| FURRIA a răspuns:

Te iubesc de la pamant pana la cer si inapoi.

| lumy4u a răspuns:

Te Iubesc!

| Cristinutsa_Railean_1996 a răspuns:

Pe acest panou as desena cit de mult imi iubesc prietenul si as scrie in mijloc,, Te Iubesc ''

| Beto_Mikey_Și_1994 a răspuns:

"Iubirea nu e un targ - te iubesc pentru ca ma iubesti; iubirea e o certitudine - te iubesc pentru ca te iubesc! "

| FrancescaNeagu1992 a răspuns:

Te iubesc si nu numai asta iubesc ce ai facut din inima mea, sufletul meu nu stiu ce as fi fara tine viata mea!

| DarkJoice a răspuns:

Tu nu esti un print, n-ai fost niciodata un print. Printii nu sunt perfecti, tu esti!
Povestea noastra nu s-a sfarsit, nu a inceput, nu continua. Suntem asemeni timpului, infinit, masurabil doar de privirile celorlalti.

| Giulykaa a răspuns:

Eu as pune urmatorul mesaj:Sa stii ca te iubesc si asa va fi mereu.

| CristinaCiobanasufana a răspuns:

Te iubesc

| AleXanDrAaaAAAAaAAAaaLeXaaA a răspuns:

Mi-e dor si dorul meu te cheama cu cel mai patimas fior! Revin-o tu, si-apoi destrama din sufletu-mi atata dor!

| White100 a răspuns:

Te iubesc! Voi fii mereu alaturi de tine! Pupicii

| Tashka a răspuns:

Tu ești aici --->♥.Ușa e ferecată pentru∞.

| Burundu4ka a răspuns:

Te iubesc si te ador`iubirea mea.

| iiGalaxy a răspuns:

Scumpul meu ingeras din zi in zi ma faci sa te iubesc tot mai mult, in fiecare clipa trezesti noi sentimente in sufletul meu, in fiecare zi imi cuceresti inima tot mai mult, tot ce stiu este ca simt ceva special pentru tine.Te iubesc`! :*

| LadyMm a răspuns:

" Te iubesc pentru ca mi-ai aratat ce inseamna dragostea adevarata. Te iubesc pentru ca alaturi de tine am impartit zambete, lacrimi, fericire, tristete. Te iubesc pentru ca esti tu! "