In primul rand n-as tine o poza cu mine si cu ea ea ci doar o poza in care apare numai ea. Ar fi pacat sa stric frumusetea pe care o confera ea pozei aparand si eu in ea.
Ar fi o poza simpla, mica cat sa incapa in portofel, o poza care sa-i reflecte foarte bine personalitatea si frumusetea.
Tin poza noastra de la prima vacanta petrecuta la munte, tin mesajul lui scris in graba, atunci cand dimineata plecand la facultate, m-a lasat dormind, punand un biletel pe perna de land mine cu " Esti asa frumoasa.Ai grija de tine.Te iubesc, pufulet." Il pastrez in fiecare milisecunda a timpului petrecut cu el, in fiecare respiratie a mea.
Poza din prima zi in care ne-am intalnit pentru prima oara, la admiterea de la academie. As vrea sa mai vad inca odata tensiunea cauzata de stres de pe fetele noastre si scanteia ce s-a aprins intre noi in acea zi. As vrea sa mai vad cum ne-am atras reciproc din prima secunda.
Deja țin una cu tata, dar o să-ți zic când o să-mi găsesc jumătatea "pierdută".
O poză care să ilustreze cel mai bine sentimentul puternic dintre noi, iubirea aprinsă, și cred că cea mai potrivită poză care surprinde aceste aspecte este una în care îl privesc complet îndrăgostită drept în ochii săi albaștrii, iar el încearcă să mă sărute. ♥ ♥ ♥