Nu sunt iubita ta, nu te cunosc dar m-ai facut sa plang...inchipuieti ce o sa faca ea
Iubitule... ti-am demonstrat de multe ori ca te iubesc si ca tin la tine dar te rog si eu sa ma asculti cand iti zic sa duci gunoiul
Draga iubita,
Subsemnatul Indragostit, domiciliat in orasul Iubirea Mare, strada Fericirii, student in anul 1 la facultatea Stiinte ale Inimii, te rog a-mi aproba cererea de a fi Iubit, mentionez k aceasta imi este de neaparata nevoie si imi va folosi pe tot parcursul vietii, iar abilitatile mele ma recomanda pentru acest titlu.
iti multumesc anticipat si...te iubesc!
"Dacă ai fii un muc, m-aș scobii mereu în nas."
"Ești frumoasă, mai ales când taci."
"Mă uit la lună...te văd pe tine
Mă uit la stele...te văd pe tine
Mă uit la soare...te văd pe tine.
Auzi?! Ia mai dă-te la o parte!"
"În 14 februarie este ziua noastră. împlinim 0 ani, 0 luni și 0 zile. Deci relația noastră e un?"
Eu sunt un miștocar, și un fel de hipster. Nu vă convine, luați-vă un scaun și așteptați să vă treacă :]]
Draga iubita,
Subsemnatul Indragostit, domiciliat in orasul Iubirea Mare, strada Fericirii, student in anul 1 la facultatea Stiinte ale Inimii, te rog a-mi aproba cererea de a fi Iubit, mentionez ca aceasta imi este de neaparata nevoie si imi va folosi pe tot parcursul vietii, iar abilitatile mele ma recomanda pentru acest titlu.
Iti multumesc anticipat si te iubesc!
Ce frumoasa este viata cand ma alinti cu mesaje pe telefon, fiecare mesaj SMS de la tine ma face sa-mi dau seama ca esti cel mai dulce om! Am rugat soarele ca atunci cand te vei uita la el sa-ti zambeasca iar cand te vei uita la luna ea sa-ti sopteasca : pisicuta ta te iubeste!
Te iubesc! Te iubesc așa cum nu a mai iubit nimeni niciodată și nu va iubi nicicând! Te iubesc așa cum nu au iubit toți cei dinaintea mea luați la un loc! Te iubesc tot mai mult cu fiecare zi ce trece și iată de ce aștept cu dor și nerăbdare ziua de mâine! Te iubesc mai mult decât se scrie prin cărți sau se arată prin filme! Te iubesc mai mult decât mă iubesc pe mine însumi sau orice alt lucru de pe lumea asta! Te iubesc, puiule!
Sa ii promiti ca in continuare veii fi cu ea, si ca abia astepti viitorul Valentine's Day impreuna
Pentru noi, as vrea ca fiecare zi sa fie o sarbatoare a dragostei… Dar de ce spun "as vrea"… chiar este asa…
Cu toata dragostea din lume a ta iubita.
Eu nu cred ca ar avea nevoie de un mic tex care s-o/sa-l indulceasca, deoarece nu vorbele, ci faptele conteaza. dar daca as face asa ceva as spune: Tu esti prima persoana la care ma gandesc de dimineata si prima la care ma gandesc cand adorm, dar mai ales aceea langa care as vrea sa-mi traiesc ultime clipe. Cand ma apropii de tine simt cum inima mi bate din ce in ce mai tare si mii de fluturi imi zboara in stomac. Cand te vad toata lumea din jur dispare, totul e roz, sutem doar noi doi. Fiecare minut fara tine inseamna un chin. Sper ca tu sa simti la fel. Dar orice mi-ai spune sau orice ai face sa stii ca inca te iubesc si nu as vrea sa te pierd. Hope will be 4ever together
Auzi? du-te pana la magazinul de la colt, nu mai avem finetti.
"Te iubesc mai mult ca pe oricine, Te iubesc atat de mult incat doar la tine ma gandesc in fiecare clipa din zi, te iubesc mai mult ca ieri si mai putin ca maine. Tu esti soarele universului meu. Te ador "
"Am prezervative sa ne ajunga cateva zile"
Nah, glumesc, trebuie intai sa apara jumatatea
De cât să îi dau un sms mai bine o sun și vorbesc cu ea să ieșim în oraș...*** logic...
Ciocolata facuta de mine, imi plac traditiile japoneze!
Si... pana la urma, nu cred ca oricarui baiat i-ar placea sa primeasca dulciuri facute de ea, numai ca fetei ii place sa dea cicolata, sau cel putin mie! )
211wasgnij întreabă:
Gentiana întreabă: