| TPU.ro a întrebat:

Ce sms romantic i-ai da jumatatii tale de Valentine's Day?

205 răspunsuri:
| ladynicoleta12 a răspuns:

Te iubesc mult mult! De valentine's day (dragobete) vreau sa te intreb daca vrei sa ne casatorim! Te mariti cu mine?
ceva de genu' ar fi foarte romantic! Bineinteles daca relatia este de mai multa vreme, daca s-au cunoscut si daca au varsta necesara!

| Haosen a răspuns:

Degeaba ii dai un sms, trebuie să-i arăţi că o iubeşti prin fapte, nu prin sms-uri.
Un sms cu "Te iubesc" eu zic că e de ajuns.

| myru18 a răspuns:

M-am uitat in portofel si era gol,
M-am uitat in buzunar si am gasit doar cateva monede,
M-am uitat in suflet si te-am gasit pe tine.
Abia atunci am realizat cat de bogat sunt.

| mgtow a răspuns:

Buna dimineata, azi avem multe de facut asa ca nu te grabi deloc in ceea ce faci pentru ca graba strica treaba dar vine si parte buna, cadoul.

| MysticWayz a răspuns:

Let me pull you closer and whisper in your ear all those soft gentle words, you have longed to hear: You are the only one, our love will always be.

| IFAA a răspuns:

Ma bucur ca esti alaturi de mine mereu, te iubesc! Ceva simplu.

| StefanMV a răspuns:

Nu i-as da sms jumatati mele in acea zi pentru ca ar fi langa mine. Chiar daca nu ar fi nu i-as trimite un amarat de sms cat timp as putea sa o sun si sa imi exprim mai bine sentimentele.

| DoArDeDe a răspuns:

Tu esti tot ceea ce pretuiesc in acest moment. Fara tine totul ar fi alb-negru. Si sti de ce? Pentru ca tu dai culoare vietii mele. Nu o sa te pot uita niciodata pentru ca mi-ai dat mii de motive sa nu o fac. Te iubesc enorm.

| Kovacs06maria a răspuns:

Toata viata mea am auzit despre dragoste, am citit despre ea, am visat la ea, am plans dupa ea. Acum, langa tine, am gasit-o!

| YumiSukinanda a răspuns:

Un ''te iubesc'' e de ajuns? rolling on the floor!

| NoOneCanStopDeth a răspuns:

Sms

Si nu mai intra la mine in camera, caci sunt mort
Spiritul meu impaturit in frunze, in pat zace
Si ultimaoara am iesit din corp, caci am o obsesie sa ma privesc de afara
Sa ma linistesc in pace, iar spiritul meu a incetat sa mai apara

Sunt singur

| nicoalina a răspuns:

Vrei să...

| Skillzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz a răspuns:

"Buna dimineata, iubitule. Stiu ca inca dormi. Nu voiam sa te trezesc, asa ca vreau sa urmezi mesajele pe care ti le-am trimis:
1. Uita-te pe geam. Daca nu sunt in fata casei, nu pleca de la geam.
2. Coboara jos, in minim 5 minute sa te asiguri ca vin.
3. Deschide usa, intra in bucatarie.
4. Micul dejun ti-este gata! Sa ai pofta, ne vedem intr-o ora.
5. Dis de dimineata m-am trezit sa ti-l fac. Stai linistit, este totul ok.
6. In 20 de minute, dupa ce ti-ai baut cafeaua, vino in fata portii, te astept.
7. Surpriza te asteapta!

| mariii11 a răspuns:

Te-am ales sa te iubesc! Ca am sa-ti indeplinesc toate dorintele, o sa am grija de tine. N-am sa las niciodata ca zambetul tau sa dispara de pe chipul tau. In vremuri bune sau grele vom fi intotdeauna impreuna. Asa cum genele nu se despart niciodata de ochi. Tu vei visa, iar eu iti voi implini visele. In caldura arzatoare a soarelui, eu voi fi umbra ta. Iar cand iti va fi frig, iti voi oferii caldura. Cand ploaia te va deranja voi schimba directia norilor.

| Scurtu_Catalin_1969 a răspuns:

Iubito toate sunt pana la bani, pa.pa.

| Bog312 a răspuns:

Te iubesc mult! Esti cea mai frumoasa!

| Kisseswithclosedeyes08 a răspuns:

Get back here and love me laughing)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

P.S Iti voi darui o parte din mine, sunt insarcinata

| teovoicu119 a răspuns:

Un simplu "te iubesc" cred ca ar fi cel mai frumos

| Tugurel_Ana_1989 a răspuns:

Cred ca cel mai frumos lucru este sa va intalniti si sa mergeti la o intalnire in locul in care v-ati intalit

| PuDrIcA a răspuns:

Nu caut astăzi declaraţii de dragoste, ele se citesc în tot ce faci când eşti cu mine. Te iubesc

| Tugurel_Ana_1989 a răspuns:

Nu poti trimite un mesaj pentru a face un om fericit mereu va trebui sa i-o spui in fata

| Deea_Andreea_1997_5oDt a răspuns:

Nu i-as da sms.I-as putea spune in fata cat de mult in iubesc.

| SlenderWomen a răspuns:

Esti cel mai fromos, cel mai destept, cel mai superdotat.Te iubesc asa cum iubesc copiii matematica

| Raluca_Ilisei_1980 a răspuns:

Abia astept dragobetele

| mirr100 a răspuns:

Din atatea de flori parfumate eu te-am ales, iubitoo...

| AleXanDrAaaAAAAaAAAaaLeXaaA a răspuns:

Cuvintele mele par goale si fara sens, scrierile mele sunt de neinteles, strig dupa ajutor dar nu ma aud in Ecou, realizez doar ca sufletul meu mi-e gol… Mi-e frig fara tine, mi-e frig fara imbratisarea ta, mi-e frig fara NOI DOI… Un fulg de nea este pe fereastra mea… o deschid incet ca sa nu il pierd….in zadar incerc fiinda el se topeste usor e ceva plutitor… il cuprind in maini si incep sa plang nici macar lacrimile mele nu il readuc la viata si plang si plang, iar plang…. ma uit in palma mea care usor se ingheta de la degete si apoi mai sus tot mai sus am inghetat complet… ma simteam ca intr-un cavou fara lumina, fara caldura totul e rece si pustiu. Iar strig, strig din toate puterile vocea imi raguseste si nimic, absolut nimic… De o data vad o umbra care se apropie cu pasi repezi incerc sa imi dau seama cine este dar nu realizez…….ma acopera, ma ia in brate ma saruta dulce, dulce. Deschid ochii si te vad esti TU ingerul meu, esti trist ochii tai se scalda in lacrimi, de ce? Atat de bine ma simt in bratele tale incat nu ti-as mai da drumul nici daca m-ai implora, te strang tare sa te simt, sa iti simt caldura care ma linisteste. Sufletul tau e atat de pur si inocent, stiu si iti explic nu voiam sa pierd acel fulg de nea voiam sa ti-l dau tie dar nu am mai putut s-a topit si am inceput sa plang si apoi nu stiu ce s-a intamplat! Nu te intrista ingerasul meu, acum ma vezi EU sunt cea pe care o iubesti…….nu am putut sa-ti dau in dar fulgul de nea dar ti-am dat inima mea mai mult
ti-am dat chiar VIATA MEA si vreau mereu sa fiu a TA………………Te Iubesc!

| devilitza a răspuns:

Poate ca nu sunt prima ta iubire, primul tau sarut, prima cu care ai iesit la intalnire, dar imi doresc sa fiu ultima cu care faci toate aceste lucruri. La multi ani de Valentine's day!

| Sandu_Adriana_1982 a răspuns:

Te iubesc!

| TCristi a răspuns:

Viata mea a devenit foarte frumoasa de cand ai intrat tu in ea, te iubesc!