In locul in care si-a dorit mereu sa mearga+locul in care am vrut eu mereu sa merg+orasul lunilor de miere.
Iubitul luI Skillz: Mi-as duce iubita in Ibiza, unde m-as pune in genunchi in fata tuturor cu 101 de trandafiri, unde 100 naturali si unul artificial. De ce? Pentru ca toti se vor ofilii, mai putin unul. Acela va fi dragostea noastra.
Eu cu El locuim in Paris de 3 ani, si azi de ziua indragostitilor o sa ne plimbam cu iahtul, se inchiriaza pe jumate de ora si pe ora, dar visul meu este in Dubai, macar o zi
Hei TPU ♥
Eu as merge in Paris♥. Este orasul dragostei, iar plimbarile romantice de seara, pe strazile Parisului sunt ceva de vis. ♥
O vacanţă în Insulele Maldive, arhipeleagul fiind ca un puzzle de coral din peste 1000 de insule, înconjurate de ape limpezi de culoarea turcoazului.
Da' ce sunt eu? Miliardar? Daca vrea sa se duca sa munceasca si hai in vacanta. In bucatarie nu-i mai place.
Oriunde as fi cu persoana pe caree o iubesc ar fi minunat! Cred ca as prefera un loc izolat in care sa fim doar noi doi, oricum, chiar daca am fi in mijlocul strazii pentru mine tot el ar fi singura persoana pe care o vad.
Undeva in Asia estica, o calatorie in care sa ne punem in valoare relatia si sa desoperim lucruri noi.
MagiicGirlI întreabă:
anonim_4396 întreabă: