Nici vorba de asa ceva, am doua tatuaje deja.Un taur pe picior si un ingeras pe mana, ce simbolizeaza dragostea de a avea un copil.
Cu siguranta
Atata timp cat iubesc persoana aceea foarte mult si simt ca as face orice pentru el, aproape ca mi-as da viata, cu siguranta mi-as face un tatuaj.
Sincer nu, oricat ai iubii acea persoana ai sa vezi ca intr.o buna zii o sa te desparti de ea si un tatuaj daca l-ai facut nu poti sa il stergi ca pe o pata de cerneala.Parerea mea :*
Nu, nu mi-as face. El stie că îl iubesc, chiar dacă nu fac așa ceva. Și, în plus, eu consider că dragostea se exprimă cel mai frumos prin lucrurile mărunte. Spre exemplu, eu aș prefera o floare de cireș în loc de un buchet imens de trandafiri. Pupici:*:*
De ce nu? Daca acea persoana ar fi acel cineva de care am nevoie as face un astfel de lucru, cred ca un semn al infinitului iar langa scris mic, de mana :"I will always love you...".
Nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu! Nu as face asa ceva!
Depinde in ce parte a corpului si marimea tatuajului, unul mic si intr-o zona unde nu este prea vizibil poate da.
Nu s-a specificat ce fel de tatuaj. Pe corp este prea banal si superficial, iar in inima il am deja tatuat.
As face un lucru semnificativ care sa ne placa la amandoi, dar nu cu numele persoanei.
Directioner99 întreabă:
anonim_4396 întreabă: