Nu, ce rost are? Corpul e bine sa ramana in stare originala din fabrica nu modificat.
Nu, deoarece dacă este într-adevăr o dragoste adevărată, există şi alte posibilităţi prin care să îi arăţi că îl/o iubeşti.
Da,cu siguranta, dar sa fie o iubire vesnica! DAR sa nu plang de fiecare data cand il vad, in caz ca ne despartim!
Poti sa iti faci o inipa goala iar cand stii ca ai gasit persoana potrivita... de obicei oamenii peste 2-3 ani nu se mai inteleg bine si o sa vrei sa iti acoperi tatuajul
Deci asta e cea mai mare tâmpenie care am auzit-o vreodată!
Cum să faci aşa ceva?! Dar dacă te desparţi de respectivul?
Dar unii au impresia că dacă îşi fac tatuaj cu numele iubitului/iubitei, îi vor iubi mai mult...clar.
Depinde! daca e iubirea vieti mele si sunt sigura de iubirea noastra, da! sau daca si el isi face un tatuaj cu mine! dar in generalnu!
Deja l'am facut, la incheietura mainii stangi si mai exact initialele lui : KA scris foarte special.
Nu as face asa ceva.Ea stie deja ca o iubesc si nu cred eu ca un tatuaj ar face iubirea mai mare.
Numai in suflet ar fi tatuajul. Daca iubesti pe cineva orice s-ar intampla nu poate sterge tatuajul din sufletul tau...
Daca as fi fericita sa fac lucrul asta da as mi-as face un tatuas daca asta o face si mai fericita pentru ca o iubesc si imi doresc sa o fac cea mai fericita
Nu.Consider ca nu îti trebuie un tatuaj ca sa el sa stie ca îl iubesti.
Mi-as face daca mi-ar spune inima ca asa trebuie si ma voi asigura ca inima este conectata cu creierul si gura
Directioner99 întreabă:
anonim_4396 întreabă: